Preşedintele UDMR şi candidatul acestei formaţiuni la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor a declarat, la Arad, că îşi doreşte un pact în care toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale să se angajeze că nu vor jigni şi îşi vor baza discursurile pe programe.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor a declarat, într-o conferinţă de presă la Arad, că în această  perioadă se poate face un singur pact între candidaţii la alegerile prezidenţiale.

”Toamna aceasta toată lumea propunea un pact – din motive politice, evident. Consider că în această perioadă dinaintea alegerilor prezidenţiale se poate face un singur pact, între toţi candidaţii. Acesta nu ar trebui să fie legat de politică, pentru că înainte de alegeri orice propunere de pact este doar un exerciţiu de imagine. Eu propun, mai degrabă, un pact prin care toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale acceptă o campanie fără atacuri la persoană, fără jigniri şi cu discursuri bazate pe proiectele şi programele candidaţilor”, a declarat Kelemen Hunor.

Candidatul la prezidenţiale al UDMR crede că prin acest gest ar putea fi redată credibilitatea clasei politice. 

”Să încercăm să redăm credibilitatea clasei politice, să facem un efort să restabilim încrederea în cei care conduc soarta comunităţii.  Noi vom vorbi despre proiectul nostru de ţară, adresat românilor şi maghiarilor, tuturor cetăţenilor României”, a mai spus Kelemen Hunor.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.