Fondul de investiţii NEPI Rockcastle anunță că va inaugura centrul comercial Shopping City Târgu-Mureş în luna martie 2020, în urma unei investiţii de 70 milioane euro, peste 75% din suprafaţa mall-ului fiind deja închiriată.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafata inchiriabila de 40.000 de metri patrati, iar peste 60% din suprafată va fi ocupata de magazine ancora, potrivit NEPI Rockcastle. In Shopping City Targu Mures va functiona un hypermarket Carrefour cu o suprafata de 10.000 mp.

„Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului, dar şi a tuturor standardelor de calitate şi siguranţă. Ne dorim să le oferim românilor din nordul ţării un centru comercial care să răspundă celor mai înalte exigenţe, o politică după care ne ghidăm, de altfel, în toate proiectele pe care le dezvoltăm. Shopping City Târgu Mureş le va aduce mureşenilor, alături de opţiuni variate de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii de nord”, spune Alin Burlacu, Leasing Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Noul centru comercial va avea un cinema multiplex si un loc de joaca cu o suprafata generoasa, de 500 mp. Proiectul va fi completat cu o gradina pe acoperis de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante. De asemenea, centrul comercial va avea o parcare cu o capacitate de aproximativ 1.500 de locuri.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.