Comunitatea ”Vă vedem din Sibiu” a anunţat, vineri seară, că, neexistând un guvern, protestul mut care se desfăşoară în faţa sediului PSD Sibiu de 669 de zile nu are un adresant cert. Protestatarii au transmis o listă de revendicări viitorului guvern.

”Pentru moment, până la configurarea unei noi formule de guvernare, protestul nostru nu are un adresant cert. Aşadar, prezenţa noastră în stradă nu ar avea obiect. Însă, indiferent dacă mai suntem fizic prezenţi în stradă sau nu, revendicările noastre sunt aceleaşi care ne-au ţinut în stradă 669 de zile la rând, au transmis, vineri seară, reprezentanţii comunităţii ”Vă vedem din Sibiu.

Aceştia au precizat, însă, că au revendicări concrete pentru orice va fi viitorul guvern.

”Cerem aşadar oricărui guvern viitor & Parlamentului:

1) repararea legilor justiţiei;
2) rezolvarea votului pentru diaspora;
3) vot în 2 tururi pentru primari;
4) desecretizarea documentelor privitoare la 10 august;
5) repararea efectelor nocive ale OUG 114”

Comunitatea ”Vă vedem din Sibiu” organizează, zilnic, la ora 12.00, un protest mut în faţa sediului PSD Sibiu, în ceea ce au denumit ”Zona liberă de corupţie”.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.