fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIERetailerul german Kik Textilien a deschis primul magazin din România la Oradea

Retailerul german Kik Textilien a deschis primul magazin din România la Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Retailerul german Kik Textilien, aflat printre primii jucători în sectorul de retail din Germania, a deschis la Oradea primul magazin din România. Investiția este de 150.000 euro, iar magazinul este amplasat in centrul comercial Prima Shops.

Retailerul vinde produse textile la un preț pe care încearcă să îl țină cât mai jos, dar și diferite accesorii și articole de papetărie.

Odată cu intrarea pe piața din România, KiK țintește extinderea pe plan local prin deschiderea altor 10 unități până la finalul acestui an. Compania vizează expansiunea în orașe cu populație de minimum 15.000 de locuitori, dar și în orașe mari.

 

Sursa info &foto : profit.ro

Redactia

Articole recente

Primul audio ghid al Complexului Muzeal Arad va fi lansat odată cu redeschiderea Pinacotecii

Noul spaţiu extins al Complexului Muzeal Arad, unde sunt expuse lucrări din colecţia de pictură europeană a muzeului (a doua jumătate a secolului al XIX-lea şi început de secol XX), va fi redeschis la 1 martie

Mascații au intrat peste un bărbat din Reşiţa, apoi și-au dat seama că au greșit adresa

Bărbatul spune că l-au luat din somn, i-au speriat copilul și i-au pus pistolul la cap. Apoi au zis că au greşit adresa

1978, producția Teatrului Maghiar din Timișoara, deschide lista nominalizărilor UNITER pentru Cel mai bun spectacol

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara anunță cu bucurie că spectacolul său - „1978”, în regia lui Tomi Janežič, a fost nominalizat la două  premii ale Uniunii Teatrale din România

Guvernul a aprobat Normele de aplicare a legii privind sistemul public de pensii 

Normele fac parte din proiectul amplu asumat de către Guvern de a recalcula toate pensiile din sistemul public în spiritul echităţii, contributivităţii şi stabilităţii în muncă

Mai multe articole de același fel

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.