fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALTânără filmată în timp ce încearcă să dea foc steagului Ungariei, arborat...

Tânără filmată în timp ce încearcă să dea foc steagului Ungariei, arborat ilegal lângă sediul UDMR Bihor

Publicat în

spot_img
spot_img

O tânără a fost filmată în timp ce încearcă să dea foc steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor. Organizația UDMR precizează că va depune plângere la Poliție luni dimineață, informează Mediafax. 

În imagini apare o tânără care încearcă să dea foc cu o brichetă steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor. Persoana care o filmează reușește să o convingă pe tânără să renunțe la aprinderea steagului. Imaginile au fost postate duminică pe Facebook de către organizația UDMR Bihor, care susține că au fost filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

Reprezentanții organizației scriu: ”Unii nu sunt capabili să convieţuiască în pace”. Potrivit acestora, tânăra a încercat să dea foc steagului ungar, dar nu a reuşit pentru că a fost oprită de tânărul care o filma. 

De asemenea, reprezentanții UDMR Bihor susțin că în ultimele patru luni s-au înregistrat patru incidente legate de steagul Ungariei și au depus de fiecare dată plângeri oficiale. Zona are supraveghere video, însă Poliția nu a cerut vreo înregistrare, susține aceeași sursă, astfel că nici autorii nu au fost prinși. Reprezentanții UDMR Bihor au pregătit plângerea și în acest ultim ca și susțin că o vor depune la Poliție luni.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.