fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂFost prefect de Bihor, membru PSD de 17 ani, a trecut la...

Fost prefect de Bihor, membru PSD de 17 ani, a trecut la ProRomânia

Publicat în

spot_img
spot_img

Fostul prefect Claudiu Pop, membru al PSD de 17 ani, şi-a anunţat marţi înscrierea în Partidul PRO România, în cadrul conferinţei de presă la care a participat şi liderul naţional al formaţiunii, Victor Ponta.

„L-am convins o dată, acum 17 ani, să vină la Tineretul Social-Democrat, îl conving azi pentru a doua oară şi i-am promis că e ultima oară, că n-am făcut PRO România ca să ne întoarcem la PSD. Îmi pare rău de PSD, dar fiind confiscat de un grup infracţional organizat, nu cred că are un viitor, de atât timp merg într-o direcţie anti-europeană, anti-dezvoltare, anti-democratică”, a afirmat Victor Ponta.

Din 2002 în PSD, Claudiu Pop a afirmat că după ce a fost schimbat din funcţie în urmă cu doi ani, nu a plecat din partid, şi-a plătit cotizaţia, dar nu a mai fost invitat la nicio şedinţă.

„Chiar am mers la o conferinţă judeţeană (a PSD Bihor, n.r.) pentru că m-au chemat primarii, dar au reuşit să facă aşa încât să nu-mi dea cuvântul”, a mai afirmat fostul prefect.

Anunţul lui Claudiu Pop a fost făcut, marţi, cu ocazia unei vizite electorale în Bihor a candidaţilor PRO România pentru alegerile europarlamentare. Alături de Victor Ponta s-au aflat comisarul european Corina Creţu, fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin şi fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu. Ei au participat la o întâlnire la Oradea cu peste 400 de membri ai Pro România. 

Redactia

Articole recente

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului” prin proiectul EMME

Proiectul urmărește crearea unui curriculum școlar interdisciplinar

S-a lansat Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Brașov, un mediator în relația cu instituțiile statului pentru IMM-urile din județ

Lansarea PIMM Brașov a fost un eveniment mult așteptat de mediul de afaceri local, lucru dovedit de prezența într-un număr mare, mult peste așteptări, în sala conferințe din centrul Brașovului.

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Mai multe articole de același fel

Vicepreşedintele CJ Harghita, Bíró Barna Botond, ales candidatul UDMR la preşedinţia CJ

În cursa pentru alegerea candidatului UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean Harghita s-au înscris, pe lângă Bíró Barna Botond, actualul preşedintele al CJ Harghita, Borboly Csaba, aflat la al patrulea mandat, precum şi al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Barti Tihamér.