Poliţia Județeană Arad face verificări după ce un şofer a reclamat că ar fi fost șicanat în trafic de doi polițiști pentru că nu i-ar fi acordat prioritate de trecere unuia dintre ei.
Marţi seară, un arădean a scris pe Facebook despre un incident în care a fost implicat în cartierul Micălaca, unde un poliţist în civil care circula cu un autoturism neinscripţionat cu însemnele Poliţiei l-ar fi şicanat şi ar fi chemat în ajutor un coleg. El spune că polițistul i-a blocat accesul pe o stradă și i-ar fi spus să merg eu cu spatele aproximativ 20 de metri, pentru a trece el.
“I-am zis că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care a sunat un coleg de la Rutieră, care era de serviciu, acesta deplasându-se singur cu autoturismul. S-a prezentat, mi-a cerut actele şi am aşteptat circa 20 de minute, aşteptând o încadrare. A tot căutat pe legi şi niciuna nu se potrivea. Precizez faptul că apelul nu a fost făcut prin 112. Cam aşa acţionează Poliţia în Arad”, a scris şoferul, iar postarea sa a fost redistribuită de numeroşi arădeni.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Claudia Iuga, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, că șeful Inspectoratului de Poliţie a dispus verificări în acest caz.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.