fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂÎntreaga organizație PRO România din orașul Anina a trecut la PSD!

Întreaga organizație PRO România din orașul Anina a trecut la PSD!

Publicat în

spot_img
spot_img

În plină campanie pentru alegerile europarlamentare, organizația Pro România din orașul Anina, județul Caraș-Severin, a revenit în bloc în Partidul Social Democart. Președintele organizației locale PRO România, Mircea Crișan, alături de toți membrii de partid, au decis susținerea în bloc a candidatului PSD la alegerile europarlamentare, Luminița Jivan, scrie reper24.ro

Pentru Mircea Crișan, momentul reprezintă o revenire în partidul condus de Liviu Dragnea și are o strânsă legătură cu faptul că noul lider al organizației județene este Luminița Jivan.

Mircea Crișan a părăsit PSD, ca urmare a unor animozități din trecut, în perioada în care social-democrația îl avea în Caraș-Severin ca șef pe Ion Mocioalcă. Crișan și-a motivat decizia spunând că a conlucrat bine în trecut cu Luminița Jivan, la alegerile parlamentare din 2016, atunci când PSD a obținut un scor istoric la Anina.

Cred în proiectele pe care le are, în modul în care se preocupă de dezvoltarea județului Caraș-Severin, pentru că am văzut cu ochiul liber cum a rezolvat punctual problemele cu care se confruntă unitățile administrativ teritoriale din această zonă.Sunt sigur că am făcut o alegere bună, fiind alături de PSD și astfel de candidata Luminița Jivan, un deputat care a demonstrat, după foarte mulți ani de zile, că se poate mai bine pentru județul nostru”, spus Mircea Crișan.

Articole recente

Alfred Simonis a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Timiş

Simonis se află la cel de-al doilea mandat de preşedinte al PSD Timiş şi a fost unicul candidat pentru această funcţie.

O femeie din Timișoara a murit, după ce a fost stropită cu benzină de soţul ei care apoi i-a dat foc

Agresorul ei a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112, când şi-a dat seama ce a făcut.

Timișoara a devenit capitala europeană a luminii, la festivalul Lights On

De vineri, Timișoara a devenit capitala europeană a luminii. Acolo a început festivalul Lights On, care va dura 10 zile. Totul la 139 de ani de la momentul în care Timișoara devenea primul oraș din Europa cu străzile iluminate electric.

Antal Árpád: Exemplul din Corsica este un „semnal important” din punct de vedere al autonomiei Ţinutului Secuiesc

Primarului din Sfântu Gheorghe a scris, pe pagina sa de socializare, că anunţul lui Emmanuel Macron “reprezintă o piatră de hotar şi în privinţa minorităţilor naţionale europene!”

Mai multe articole de același fel

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu sindicaliştii de la Complexul Energetic Hunedoara: Oamenii îşi vor lua salariile

Premierul Marcel Ciolacu a precizat, după întâlnirea pe care a avut-o vineri cu sindicaliştii de la Complexul Energetic Hunedoara, că pleacă optimist după această întrevedere, iar oamenii îşi vor primi salariile.