În plină campanie pentru alegerile europarlamentare, organizația Pro România din orașul Anina, județul Caraș-Severin, a revenit în bloc în Partidul Social Democart. Președintele organizației locale PRO România, Mircea Crișan, alături de toți membrii de partid, au decis susținerea în bloc a candidatului PSD la alegerile europarlamentare, Luminița Jivan, scrie reper24.ro

Pentru Mircea Crișan, momentul reprezintă o revenire în partidul condus de Liviu Dragnea și are o strânsă legătură cu faptul că noul lider al organizației județene este Luminița Jivan.

Mircea Crișan a părăsit PSD, ca urmare a unor animozități din trecut, în perioada în care social-democrația îl avea în Caraș-Severin ca șef pe Ion Mocioalcă. Crișan și-a motivat decizia spunând că a conlucrat bine în trecut cu Luminița Jivan, la alegerile parlamentare din 2016, atunci când PSD a obținut un scor istoric la Anina.

Cred în proiectele pe care le are, în modul în care se preocupă de dezvoltarea județului Caraș-Severin, pentru că am văzut cu ochiul liber cum a rezolvat punctual problemele cu care se confruntă unitățile administrativ teritoriale din această zonă.Sunt sigur că am făcut o alegere bună, fiind alături de PSD și astfel de candidata Luminița Jivan, un deputat care a demonstrat, după foarte mulți ani de zile, că se poate mai bine pentru județul nostru”, spus Mircea Crișan.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.