fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALMaratonul Internațional Brașov susține Sanctuarul Urșilor de la Zărnești

Maratonul Internațional Brașov susține Sanctuarul Urșilor de la Zărnești

Publicat în

spot_img
spot_img

În cadrul ediției ce aniversează cinci ani a Maratonului Internațional Brașov,  organizatorii susțin o nouă cauză socială – Sanctuarul Urșilor Libearty din Zărnești, gestionat de Asociația Milioane de Prieteni, prin direcționarea a 25% din cuantumul taxelor colectate pentru ânscrierea la curseler competitive – Maraton, Semimaraton și 10K, pe o perioada de 5 saptamani.

Astfel, începând de luni, 22 aprilie, timp de cinci săptămâni, 25% din taxele curselor competitive vor fi direcționate Sanctuarului. Mai mult decât atât, pentru fiecare participant care se inscrie la cursa populară a maratonului, va fi donat câte 1 Euro per înscriere.    

Sanctuarul Urșilor este cea mai mare rezervație de urși bruni din întreaga lume. Are 69 de hectare de pădure de stejar și a salvat până în prezent 105 urși.

Mai multe informații despre activitatea Sanctuarului sunt disponibile la link-ul următor: http://maratonulbrasov.ro/ro/sanctuarul-libearty-adevarata-viata-de-urs-dupa-o-istorie-de-cosmar/

La Maratonul Internațional Brașov, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for internațional din domeniu, participă sportivi cu vârsta cuprinsă între 6 și 90 ani. Competiția cuprinde 8 curse, pe distanțe diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km și cursele populare de 2,5km și 5,7km (necompetitivă și necronometrată), team run 4×10.7km și curse pentru copii între 6-14 ani, precum și Crosul Universitar.

Pana acum sunt inscrisi 4000 de participanti din 30 de tari.

Maratonul se desfasoara in perioada 25-26 mai

La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin în cursele competitive și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro  și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Redactia

Articole recente

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Consilierii locali din Târgu Mureș au aprobat proiectul reamenajării străzii Bolyai

Scopul proiectului este de a încuraja mobilitatea bazată pe mersul pe jos, cu bicicleta, diminuarea traficului rutier, reducerea congestiei în zona centrală, îmbunătățirea condițiilor de trafic

Mai multe articole de același fel

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Conferinţă dedicată provocărilor digitale în jurnalismul contemporan, cu ocazia aniversării a 135 de ani de existenţă a Agenției Naționale de Presă AGERPRES

La mulți ani, AGERPRES!!! În 27 martie 2024 se împlinesc 135 de ani de la înfiinţarea primei agenţii de presă "românească, naţională şi autonomă", având titulatura de Agenţia Telegrafică a României sau Agenţia Română - "Agence Telegraphique de Roumanie" - "Roumagence".