fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂPSD, acuzat că face campanie electorală cu forţa pe conturile de Facebook...

PSD, acuzat că face campanie electorală cu forţa pe conturile de Facebook ale angajaţilor la stat

Publicat în

spot_img
spot_img

Craioveanca Iulia Mihaela Păuna a acuzat, pe pagina sa de Facebook, că social-democraţii au ajuns să abuzeze de conturile personale pe reţele de socializare ale angajaţilor unei companii de stat, silind practic oamenii să facă propagandă electorală pentru partid, scrie Epoch Times.

Femeia a povestit intrigată ce i s-a întâmplat mamei sale, angajată la o companie de stat subordonată autorităţilor judeţene:

„În România anului 2019 că nu merge treaba cu curăţenie sufletească, asta e ştiută. Că se aduc oamenii forţat la mitinguri PSD, ameninţaţi cu concedierea sau premiaţi cu 1 litru de ulei – am mai scris despre asta în momentul în care mama mea, angajat al Companiei de Apă Oltenia a fost târâtă la miting – şi asta e ştiută. DAR azi PSD a înfăptuit furt de identitate şi furt de opinie!

Aceeaşi mamă a mea, angajată a aceleiaşi companii, azi a fost adusă la sediul PSD din Craiova de către şefii săi, împreună cu alţi colegi, fără să i se spună de ce, şi acolo i s-au cerut contul şi parola de Facebook pentru a i se ataşa la poza de profil o pictogramă cu Claudiu Manda şi cu mesajul ‘Votez PSD’.

Neştiind multe despre tehnologie, nu şi-a amintit parola de Facebook şi şefii săi i-au schimbat-o, i-au făcut alta, de pe propriul ei smartphone! Asta au făcut cu toţi oamenii de la Compania de Apă Oltenia! Apoi am început toţi din familie să primim de la ea, pe Facebook, cereri de apreciere a paginii lui Claudiu Manda, fără ca ea să pună mâna pe telefonul ei! Ulterior şi-a schimbat poza de profil şi parola de FB, asta după ce i-am explicat eu telefonic cum se face şi ce greşeală a făcut.

Sunt siderată. Spuneţi-mi voi, vă rog, cui să mă adresez. Legea 190/2018 privind datele cu caracter personal a fost încălcată în mod abuziv azi de către susţinătorii lui Manda şi au înfăptuit furt de identitate şi furt de opinie, mă repet. Mama mea aproape plângea. Nu mai am cuvinte. Ajutaţi-mă voi cu un share sau un sfat. Mulţumesc.“

Articole recente

Alfred Simonis a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Timiş

Simonis se află la cel de-al doilea mandat de preşedinte al PSD Timiş şi a fost unicul candidat pentru această funcţie.

O femeie din Timișoara a murit, după ce a fost stropită cu benzină de soţul ei care apoi i-a dat foc

Agresorul ei a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112, când şi-a dat seama ce a făcut.

Timișoara a devenit capitala europeană a luminii, la festivalul Lights On

De vineri, Timișoara a devenit capitala europeană a luminii. Acolo a început festivalul Lights On, care va dura 10 zile. Totul la 139 de ani de la momentul în care Timișoara devenea primul oraș din Europa cu străzile iluminate electric.

Antal Árpád: Exemplul din Corsica este un „semnal important” din punct de vedere al autonomiei Ţinutului Secuiesc

Primarului din Sfântu Gheorghe a scris, pe pagina sa de socializare, că anunţul lui Emmanuel Macron “reprezintă o piatră de hotar şi în privinţa minorităţilor naţionale europene!”

Mai multe articole de același fel

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu sindicaliştii de la Complexul Energetic Hunedoara: Oamenii îşi vor lua salariile

Premierul Marcel Ciolacu a precizat, după întâlnirea pe care a avut-o vineri cu sindicaliştii de la Complexul Energetic Hunedoara, că pleacă optimist după această întrevedere, iar oamenii îşi vor primi salariile.