fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIESemifinalele concursului Selgros „Arena Bucătarilor” au loc la Brașov

Semifinalele concursului Selgros „Arena Bucătarilor” au loc la Brașov

Publicat în

spot_img
spot_img

Cea de-a XI-a ediție a concursului „Arena Bucătarilor”organizat de Selgros Cash & Carry a ajuns în etapa semifinalelor. Acestea se vor desfășura la Brașov, în weekendul 18-19 mai, la Centrul Gastronomic Arena Bucătarilor Brașov, Calea București 231, unde cei 32 de bucătari din competiție, se vor lupta pentru un loc în marea finală.

După lungi și grele deliberări juriul competiției a stabilit cei 32 de semifinaliști care își vor pune la încercare măiestria în arta gătitului, în zilele de sâmbătă, 18 mai, și duminică 19 mai.

În cadrul semifinalelor concurenții vor fi supuși unei probe care va consta în gătirea unui fel principal ce va trebui să conțină un ingredient anume impus de juriu. Ingredientul va fi secret până la momentul semifinalelor și diferit pentru fiecare semifinală în parte.

Programul semifinalelor va fi următorul:

  • Semifinala 1 – 18.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)
  • Semifinala 2 – 18.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)
  • Semifinala 3 – 19.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)
  • Semifinala 4 – 19.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)

La fiecare dintre acestea vor participa 8 concurenți, repartizați aleatoriu. La final, din cei 32 de bucătari vor fi selectați 8 concurenți pentru finala din octombrie.

Despre Arena Bucătarilor:

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România.

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze talentul și măiestria celor mai pasionaţi bucătari care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Din 2018, concursul se desfășoară în incinta Centrului Gastronomic Arena Bucătarilor, construit inclusiv în acest scop lângă magazinul Selgros din Brașov.

Redactia

Articole recente

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Vasile Dâncu, anunțat de PSD drept candidat pentru Parlamentul European

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri seară, la Târgu Mureş, după Conferinţa organizaţiei judeţene a PSD Mureş, că Vasile Dâncu va fi candidat din partea formaţiunii social-democrate pentru Parlamentul European.

Cel mai vechi muzeu din România poate fi vizitat gratuit, duminică, cu ocazia împlinirii a 207 ani de la deschidere

Muzeul Naţional Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică

Mai multe articole de același fel

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Patronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.