fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIESemifinalele concursului Selgros „Arena Bucătarilor” au loc la Brașov

Semifinalele concursului Selgros „Arena Bucătarilor” au loc la Brașov

Publicat în

spot_img
spot_img

Cea de-a XI-a ediție a concursului „Arena Bucătarilor”organizat de Selgros Cash & Carry a ajuns în etapa semifinalelor. Acestea se vor desfășura la Brașov, în weekendul 18-19 mai, la Centrul Gastronomic Arena Bucătarilor Brașov, Calea București 231, unde cei 32 de bucătari din competiție, se vor lupta pentru un loc în marea finală.

După lungi și grele deliberări juriul competiției a stabilit cei 32 de semifinaliști care își vor pune la încercare măiestria în arta gătitului, în zilele de sâmbătă, 18 mai, și duminică 19 mai.

În cadrul semifinalelor concurenții vor fi supuși unei probe care va consta în gătirea unui fel principal ce va trebui să conțină un ingredient anume impus de juriu. Ingredientul va fi secret până la momentul semifinalelor și diferit pentru fiecare semifinală în parte.

Programul semifinalelor va fi următorul:

  • Semifinala 1 – 18.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)
  • Semifinala 2 – 18.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)
  • Semifinala 3 – 19.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)
  • Semifinala 4 – 19.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)

La fiecare dintre acestea vor participa 8 concurenți, repartizați aleatoriu. La final, din cei 32 de bucătari vor fi selectați 8 concurenți pentru finala din octombrie.

Despre Arena Bucătarilor:

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România.

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze talentul și măiestria celor mai pasionaţi bucătari care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Din 2018, concursul se desfășoară în incinta Centrului Gastronomic Arena Bucătarilor, construit inclusiv în acest scop lângă magazinul Selgros din Brașov.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel