fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIESemifinalele concursului Selgros „Arena Bucătarilor” au loc la Brașov

Semifinalele concursului Selgros „Arena Bucătarilor” au loc la Brașov

Publicat în

spot_img
spot_img

Cea de-a XI-a ediție a concursului „Arena Bucătarilor”organizat de Selgros Cash & Carry a ajuns în etapa semifinalelor. Acestea se vor desfășura la Brașov, în weekendul 18-19 mai, la Centrul Gastronomic Arena Bucătarilor Brașov, Calea București 231, unde cei 32 de bucătari din competiție, se vor lupta pentru un loc în marea finală.

După lungi și grele deliberări juriul competiției a stabilit cei 32 de semifinaliști care își vor pune la încercare măiestria în arta gătitului, în zilele de sâmbătă, 18 mai, și duminică 19 mai.

În cadrul semifinalelor concurenții vor fi supuși unei probe care va consta în gătirea unui fel principal ce va trebui să conțină un ingredient anume impus de juriu. Ingredientul va fi secret până la momentul semifinalelor și diferit pentru fiecare semifinală în parte.

Programul semifinalelor va fi următorul:

  • Semifinala 1 – 18.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)
  • Semifinala 2 – 18.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)
  • Semifinala 3 – 19.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)
  • Semifinala 4 – 19.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)

La fiecare dintre acestea vor participa 8 concurenți, repartizați aleatoriu. La final, din cei 32 de bucătari vor fi selectați 8 concurenți pentru finala din octombrie.

Despre Arena Bucătarilor:

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România.

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze talentul și măiestria celor mai pasionaţi bucătari care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Din 2018, concursul se desfășoară în incinta Centrului Gastronomic Arena Bucătarilor, construit inclusiv în acest scop lângă magazinul Selgros din Brașov.

Redactia

Articole recente

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului” prin proiectul EMME

Proiectul urmărește crearea unui curriculum școlar interdisciplinar

S-a lansat Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Brașov, un mediator în relația cu instituțiile statului pentru IMM-urile din județ

Lansarea PIMM Brașov a fost un eveniment mult așteptat de mediul de afaceri local, lucru dovedit de prezența într-un număr mare, mult peste așteptări, în sala conferințe din centrul Brașovului.

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Mai multe articole de același fel

APM Brașov: A început evaluarea efectivelor speciilor de animale strict protejate 

Agenția pentru Protectia Mediului Brașov anunță că se desfășoară acțiunea de evaluare a speciilor de animale strict protejate: urs, lup, râs și pisică sălbatică – monitorizarea de primăvară.

INTERVIU | Laurențiu Stan, consultant financiar în “exit planning”, co-fondator SBC România: ”Planificarea exitului nu este un proces care ar trebui amânat până în...

Laurențiu Stan a devenit, la începutul acestui an, primul român certificat ca exit planner de Exit Planning Institute (EPI). Programul de acreditare Certified Exit Planning Advisor® (CEPA®), creat în 2007, reprezintă singurul program de acest fel, în acest moment, pentru cei care doresc să se specializeze în domeniu.