Tușnad Maraton pornește mâîne de la Băile Tușnad și se termină la Lacul Sfânta Ana, singurul lac de origine vulcanică din Europa. Concurenții vor avea de înfruntat o diferență de nivel de 750 de metri, iar cei 23 km se pot parcurge individual sau în ștafete de 2-3 persoane

Tusnad Marathon este o competitie de alergare ce pleaca din orasul Baile Tusnad si are ca punct final lacul Sfanta Ana. Desi cursa principala are doar 23 de km organizatorii au decis sa ii puna numele de “Marathon” deoarece efortul de a parcurge distanta cu o diferenta de nivel pozitiva de 750 m este asemanator unei curse de maraton pe plat.

Cei 23 km se pot parcurge individual sau în ștafete de 2-3 persoane, iar persoanele care nu doresc să alerge, au șansa să aleagă între drumeția de 7 sau 14 km.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.