O informație care s-a viralizat rapid în mediul online a fost ieri seară cea referitoare la presupusa evadare a fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, aflat în prezent în custodia autoritățile din Madagascar. Informația a fost răspândită de România TV

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar neagă informaţia răspândită de România TV, iar șeful diplomației malgașe, Naina Andriantsitohaina, a confirmat pentru presa din România că: ”Cetăţeanul român e în custodia noastră”.

Miercuri, IGPR anunţa că fostul primar al Constanţei Radu Mazăre va fi adus în ţară în 20 mai, fiind deja constituită o escortă, formată din poliţişti români, care se va deplasa în Republica Madagascar, pentru preluarea sa.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.