Cea mai recentă știre falsă, intens circulată în ultimele ore, este cea conform căreia influentul Tudor Chirilă NU va vota la referendumul organizat de Președintele Iohannis odată cu alegerile europarlamentare. Știrea a fost lansată în spațiul public de Mirel Palada, de la PSD.

Tudor Chirilă a anunțat apoi, pe pagina lui de Facebook, că mesajul postat de Palada a fost preluat din perioada când Chirilă se pronunța ÎMPOTRIVA Referendumului pentru Familie.

”Circula pe net un citat (dintr un text al meu) in care afirm ca nu merg la referendum. Doar ca este un citat de anul trecut si este vorba despre referendumul pentru familie. Marsavia PSD nu mai pare sa cunoasca limite. Ca sa fie lucrurile clare: pe 26 mai merg la vot atat pentru europarlamentare, cat si pentru referendum. Pentru ca nu vreau sa fiu condus de infractori. 
Alta intrebare?”, a spus Tudor Chirilă pe pagina lui de Facebook.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.