fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEÎnregistrare explozivă. Vicecancelarul austriac oferă contracte guvernamentale în schimbul susținerii politice

Înregistrare explozivă. Vicecancelarul austriac oferă contracte guvernamentale în schimbul susținerii politice

Publicat în

spot_img
spot_img

Vicecancelarul austriac Heinz-Christian Strache a fost surprins într-o înregistrare secretă în care oferă contracte guvernamentale în schimbul susținerii politice, relatează site-ul postului BBC citat de Mediafax.

Înregistrarea video, filmată în secret înainte de alegerile din 2017, îl arată pe vicecancelarul austriac vorbind cu o femeie care pretinde a fi un investitor din Rusia.Heinz-Christian Strache este acuzat că ar fi sugerat un sistem ilegal de donații pentru formațiunea politică de extremă-dreapta Partidul Libertății.

Dezvăluirea a fost făcută în contextul unor tensiuni deja existente în cadrul coaliției de guvernare.Purtătorii de cuvânt ai vicecancelarului și ai partidului acestuia nu au oferit încă declarații.

Filmarea a fost publicată vineri într-un raport elaborat de publicațiile germane Der Spiegel și Süddeutsche Zeitung.

Este neclar încă cine a stabilit întrevederea și cine a realizat filmarea.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel