fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘAcoperiș smuls și mai mulți copaci rupți în urma furtunii de aseară,...

Acoperiș smuls și mai mulți copaci rupți în urma furtunii de aseară, în județul Timiș

Publicat în

spot_img
spot_img

Furtuna care s-a abătut seara trecută asupra județului Timiș a lăsat urme în mai multe localități din județ, dar și în Timișoara. Vântul puternic a pus mai mulți copaci la pământ, iar în orașul de pe Bega, chiar în Piața Unirii, un acoperiș a fost smuls, scrie debanat.ro

Pompierii au intervenit în localitatea Berini, pentru degajarea unui copac căzut, iar voluntarii de la SVSU Jimbolia au fost solicitați, la rândul lor, pentru degajarea unui copac. La fel s-a întâmplat și la Orțișoara, unde mai mulți copaci au blocat drumul, iar la Dumbrăvița, pe strada Simfoniei, un acoperiș a fost luat de vânt.

Incidentele din Timișoara cauzate de furtună au avut loc pe strada 1 Decembrie, respectiv pe Calea Martirilor, unde copaci au fost puși la pământ, iar în Piața Unirii un acoperiș a fost rupt.

Au existat, până la miezul nopții, 14 solicitări de intervenție pentru pompieri, printre care și un accident în Comloșu Mare, respectiv un incendiu la Dudeștii Noi.

Articole recente

Pompierii din Orăștie au salvat un bărbat care a căzut de pe un pod, de la o înălţime de 5 metri

El a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Orăştie, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Universitatea Politehnica Timișoara a investit, în cursul acestei veri, peste 600.000 de euro pentru pregătirea spațiilor de învățământ

Noul an de învățământ începe sub auspicii bune pentru cei peste 13.000 de studenți, dintre care aproape 3.000 în anul I.

Viktor Orbán: Ungaria nu va susţine Ucraina în niciun for internaţional dacă nu restabileşte drepturile minorităţii maghiare

Ucraina "hărţuieşte" de ani de zile şcolile ungare, cu scopul "de a le transforma în şcoli ucrainene, sau, dacă nu reuşesc, atunci vor să le închidă", a acuzat Orbán.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind „oprirea risipei bugetare”

Faţă de forma lansată în consultare publică de Ministerul Finanţelor, au fost adoptate o serie de modificări

Mai multe articole de același fel