Furtuna care s-a abătut seara trecută asupra județului Timiș a lăsat urme în mai multe localități din județ, dar și în Timișoara. Vântul puternic a pus mai mulți copaci la pământ, iar în orașul de pe Bega, chiar în Piața Unirii, un acoperiș a fost smuls, scrie debanat.ro

Pompierii au intervenit în localitatea Berini, pentru degajarea unui copac căzut, iar voluntarii de la SVSU Jimbolia au fost solicitați, la rândul lor, pentru degajarea unui copac. La fel s-a întâmplat și la Orțișoara, unde mai mulți copaci au blocat drumul, iar la Dumbrăvița, pe strada Simfoniei, un acoperiș a fost luat de vânt.

Incidentele din Timișoara cauzate de furtună au avut loc pe strada 1 Decembrie, respectiv pe Calea Martirilor, unde copaci au fost puși la pământ, iar în Piața Unirii un acoperiș a fost rupt.

Au existat, până la miezul nopții, 14 solicitări de intervenție pentru pompieri, printre care și un accident în Comloșu Mare, respectiv un incendiu la Dudeștii Noi.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.