În incinta Castelului Karolyi din Carei vor putea fi organizate evenimente festive precum nunți, botezuri sau aniversări, în baza unei hotărâri a Consiliului Local aprobată săptămâna trecută.

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, afirmă că inițiativa privind organizarea de evenimente private în incinta castelului, este motivată de intenția de-a aduce venituri în plus la bugetul local, altele decât acelea rezultate din tarifele stabilite pentru vizitarea expozițiilor de artă plastică. În plus, edilul mizează pe faptul că locuitorii Careiului sunt oameni civilizați, și nu vor provoca pagube:

”Dorim să atragem fonduri la bugetul local, iar organizarea de nunți și petreceri festive private, este o alternativă. Nu îmi este teamă că organizarea acestor evenimente ar putea provoca pagube, deoarece careienii sunt oameni civilizați. Consider că o nuntă, un botez sau o altă petrecere festivă, sunt evenimente deosebite în viața oricui, iar careienii merită să aibă parte de decoruri și ambianță frumoase, așa cum se întâmplă și în alte țări din Europa„ a declarat primarul Eugen Kovacs, citat de Radio Cluj.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.