fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SATU MAREÎn incinta Castelului Karolyi din Carei vor putea fi organizate evenimente festive

În incinta Castelului Karolyi din Carei vor putea fi organizate evenimente festive

Publicat în

spot_img
spot_img

În incinta Castelului Karolyi din Carei vor putea fi organizate evenimente festive precum nunți, botezuri sau aniversări, în baza unei hotărâri a Consiliului Local aprobată săptămâna trecută.

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, afirmă că inițiativa privind organizarea de evenimente private în incinta castelului, este motivată de intenția de-a aduce venituri în plus la bugetul local, altele decât acelea rezultate din tarifele stabilite pentru vizitarea expozițiilor de artă plastică. În plus, edilul mizează pe faptul că locuitorii Careiului sunt oameni civilizați, și nu vor provoca pagube:

”Dorim să atragem fonduri la bugetul local, iar organizarea de nunți și petreceri festive private, este o alternativă. Nu îmi este teamă că organizarea acestor evenimente ar putea provoca pagube, deoarece careienii sunt oameni civilizați. Consider că o nuntă, un botez sau o altă petrecere festivă, sunt evenimente deosebite în viața oricui, iar careienii merită să aibă parte de decoruri și ambianță frumoase, așa cum se întâmplă și în alte țări din Europa„ a declarat primarul Eugen Kovacs, citat de Radio Cluj.

Articole recente

Program și hartă pentru Noaptea Campusului Deschis. Noaptea Cercetătorilor Europeni, un eveniment al „DE CE”-urilor tinerei generații, pe 29 septembrie 2023, în Timișoara

Noaptea Campusului Deschis, parte din noaptea Cercetătorilor Europeni, este evenimentul care invită timișorenii și turiștii la un traseu de explorare în campusul Universității Politehnica, un loc care adăpostește 100 de ani de istorie și tradiție.

VIDEO | Iuliu Winkler: Există corupție în Parlamentul European, dar nu trebuie să generalizăm; Sunt practici condamnabile

Deputatul european Iuliu Winkler (UDMR/EPP) a declarat în podcast-ul ”Transilvania Vobește” de la Știrile Transilvaniei, că există corupție în PE, dar cei care au astfel de practici condamnabile sunt deferiți Justiției, care își face treaba cu brio.

FORM/ University- o experiență studențească de neuitat

La începutul acestei veri echipa FORM/ din Cluj-Napoca a venit cu o idee minunată...

Primăria Timişoara a câştigat procesul cu proprietarii Ştrandului termal și va primi 7,5 milioane de lei

Primăria Timişoara a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un proces cu proprietarii Ştrandului termal de pe malul Canalului Bega, care nu mai plăteau chirie de aproape zece ani

Mai multe articole de același fel