fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘEurowings va opera zboruri pe ruta Timișoara- Stuttgart începând din 3 iunie

Eurowings va opera zboruri pe ruta Timișoara- Stuttgart începând din 3 iunie

Publicat în

spot_img
spot_img

Începând din 3 iunie, Eurowings va inaugura ruta Stuttgart – Timișoara. Vor fi operate 3 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri. Zborurile Eurowings spre Timișoara vor fi efectuate cu avioane de tipul A319/A320.


EW2495 Timișoara 10:15 – 11:10 Stuttgart 319 luni
EW2495 Timișoara 11:45 – 12:40 Stuttgart 319 miercuri
EW2495 Timișoara 22:10 – 23:05 Stuttgart 319 vineri

Ruta Stuttgart – Timisoara cu Eurowings e încărcată pe site-ul companiei aeriene germane, iar tarifele pornesc de la 29.99€/segment. La o simulare dus-întors, am găsit tariful de 79.98€ fără bagajul de cală.

Astfel, din 3 iunie, Eurowings va fi concurent direct pentru TAROM pe această rută. Vă reamintim că TAROM a deschis această rută în iulie 2018 și zboară în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Articole recente

Program și hartă pentru Noaptea Campusului Deschis. Noaptea Cercetătorilor Europeni, un eveniment al „DE CE”-urilor tinerei generații, pe 29 septembrie 2023, în Timișoara

Noaptea Campusului Deschis, parte din noaptea Cercetătorilor Europeni, este evenimentul care invită timișorenii și turiștii la un traseu de explorare în campusul Universității Politehnica, un loc care adăpostește 100 de ani de istorie și tradiție.

VIDEO | Iuliu Winkler: Există corupție în Parlamentul European, dar nu trebuie să generalizăm; Sunt practici condamnabile

Deputatul european Iuliu Winkler (UDMR/EPP) a declarat în podcast-ul ”Transilvania Vobește” de la Știrile Transilvaniei, că există corupție în PE, dar cei care au astfel de practici condamnabile sunt deferiți Justiției, care își face treaba cu brio.

FORM/ University- o experiență studențească de neuitat

La începutul acestei veri echipa FORM/ din Cluj-Napoca a venit cu o idee minunată...

Primăria Timişoara a câştigat procesul cu proprietarii Ştrandului termal și va primi 7,5 milioane de lei

Primăria Timişoara a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un proces cu proprietarii Ştrandului termal de pe malul Canalului Bega, care nu mai plăteau chirie de aproape zece ani

Mai multe articole de același fel