Începând din 3 iunie, Eurowings va inaugura ruta Stuttgart – Timișoara. Vor fi operate 3 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri. Zborurile Eurowings spre Timișoara vor fi efectuate cu avioane de tipul A319/A320.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!


EW2495 Timișoara 10:15 – 11:10 Stuttgart 319 luni
EW2495 Timișoara 11:45 – 12:40 Stuttgart 319 miercuri
EW2495 Timișoara 22:10 – 23:05 Stuttgart 319 vineri

Ruta Stuttgart – Timisoara cu Eurowings e încărcată pe site-ul companiei aeriene germane, iar tarifele pornesc de la 29.99€/segment. La o simulare dus-întors, am găsit tariful de 79.98€ fără bagajul de cală.

Astfel, din 3 iunie, Eurowings va fi concurent direct pentru TAROM pe această rută. Vă reamintim că TAROM a deschis această rută în iulie 2018 și zboară în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.