Organizatorii Maratonului Internațional Brașov anunță astăzi că ediția aniversară va alinia la start nu mai puțin de 4.000 de pasionați de sport, într-un eveniment care va aduce un plus de dinamism întregului Brașov, timp de două zile. Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului și se va desfasura in 25 și 26 mai.

Sportivi din 33 de țări și-au asigurat participarea în cadrul probelor incluse în eveniment, record al competiției, ca popularitate internațională, limita de inscrisi fiind atinsă cu doua saptamani inainte de termen.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România. 

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.

Special pentru participanți si spectatori, partenerii evenimentului au pregătit multiple beneficii. Astfel la cortulTelekom Romania va fi acces gratuit la cabina foto, Oriflame furnizează o analiză corporală completă, Intersport oferă reduceri de până la 40% la articolele puse la vânzare, Sanctuarul Urșilor pregătește o serie de adopții simbolice ale urșilor de care are grijă.

Paradisul acvatic ofera reduceri de 50% adultilor si acces gratuit copiilor iar WePlay aduce aparatul Total Gym, care ajută participanții să lucreze toate grupele musculare într un singur echipament, precum și un set de teste de metabolism.

Buna desfășurare a evenimentului va fi asigurată de nu mai puțin de 450 de voluntari, un grup consistent de entuziaști care reprezintă angrenajul ce face functională întreaga competiție.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul  www.maratonulbrasov.ro şi pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania