fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăFeicniuzu' ZileiFeicniuzu' Zilei | Primarul din Ciugud revine la PSD?

Feicniuzu’ Zilei | Primarul din Ciugud revine la PSD?

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul celei mai bogate comune din România, Gheorghe Damian, a fost în ultimele două zile victimă a unei campanii de fake news, potrivit căreia ar reveni în PSD. Totodată, Rareş Bogdan, candidat la europarlamentare din partea PNL, a susţinut public că edilul din Ciugud s-ar fi înscris în PNL. Gheorghe Damian a dezminţit ambele situaţii şi a subliniat că rămâne independent.

Prima situaţie politică a fost creată de Rareş Bogdan la o emisiune electorală televizată, unde a spus că Gheorghe Damian s-a înscris în PNL.

Edilul din Ciugud a dezminţit aceste afirmaţii, el fiind întrebat de cunoscuţi dacă „a îmbrăcat o nouă haină politică”: „Eu sunt INDEPENDENT…și am rămas INDEPENDENT. Nu pot să vă spun cât de dezamăgit ești când vezi că principiile pe care le-ai susținut mereu în viață și în politică sunt încălcate. Revoltă, dezamăgire, supărare și multe alte sentimente s-au adunat în sufletul meu după ce am văzut emisiunea, însă mă bucur că eleganța și bunul-simț ardelenesc m-au oprit să le transpun în cuvinte”.

El i-a cerut lui Rareş Bogdan să îşi ceară scuze public pentru afirmaţiile făcute, ceea ce candidatul la europarlamentare a făcut ulterior.

„Rareş Bogdan m-a sunat şi şi-a cerut scuze…bărbăteşte şi ardeleneşte. Nu am dorit să fie o lecție pentru nimeni ci am reacționat aşa cum ar trebui să o facă fiecare dintre noi când ceva este greşit în jurul său”, a anunţat din nou public, pe pagina sa de socializare Gheorghe Damian.

Redactia

Articole recente

Cel mai vechi muzeu din România poate fi vizitat gratuit, duminică, cu ocazia împlinirii a 207 ani de la deschidere

Muzeul Naţional Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică

Parlamentul României va găzdui o expoziţie cu fotografii din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăii

Expoziţia intitulată "Paradisul evitat", cu imagini din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăi, a artistului fotograf Gyula Ádám, originar din Miercurea Ciuc, urmează să fie vernisată, în data de 5 martie, la Bucureşti, în Parlamentul României.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Papa Francisc a numit Nunţiul Apostolic în România şi Republica Moldova

Papa Francisc l-a numit pe Excelenţa Sa, Mons. Giampiero Gloder, Arhiepiscop titular de Telde, Nunţiu Apostolic în România şi Republica Moldova.

Mai multe articole de același fel

mediastandard.ro | Cum am pornit de la un fake news în română și am ajuns la o întreagă rețea de site-uri rusești

Evenimentele cu un impact emoțional major sunt oaze pentru cei ce intenționează să le...

Feicniuzu’ Zilei | Tăriceanu: Comisia de la Veneţia interzice organizarea de referendumuri concomitent cu alte alegeri

Călin Popescu Tăriceanu, un adversar declarat al referendumului pentru Justiţie organizat de preşedintele Klaus...

Feicniuzu’ Zilei | România atacă Ucraina

Un video amatoricesc despre ocuparea regiunilor Cernăuți și Odesa de către România în 2022...