Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns duminică seară la Liceul Jean Monnet, unde a fost așteptat să voteze la alegerile europarlamentare de la ora 19.00 și unde așteaptă la coadă. El este așteptat după vot la sediul PSD Băneasa, unde cel mai probabil va anunța candidatul la alegerile prezidențiale.
Înconjurat de jurnaliști, acesta refuză să comenteze, în timp ce așteaptă să intre în secția de votare. 

Liviu Dragnea a luat în cabină toate cele trei buletine de vot și a votat atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendum. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.