fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂPolițiștii cercetează Instituția Prefectului din Bistrița-Năsăud, după o postare pro PSD pe...

Polițiștii cercetează Instituția Prefectului din Bistrița-Năsăud, după o postare pro PSD pe pagina oficială de Facebook

Publicat în

spot_img
spot_img

Poliția din Bistrița face cercetări la Instituția Prefectului după ce a fost sesizată de filiala județeană a Partidul Național Liberal că pe pagina oficială de Facebook a fost distribuită în preziua alegerilor o postare a președintelui PSD Bistrița-Năsăud cu îndemnul de a vota Partidul Social Democrat, scrie Bistrița Express.

Deși postarea a rămas mai mult de 12 ore pe pagina de facebook a Instituției prefectului, funcționarii responsabili cu pagina susțin că nu știu cine este responsabil și au transmis un comunicat de presă în care spun că poliția face cercetări pentru că ar fi 8 vorba de 8 persoane cu atribuții de editare a paginii în cauză.

Potrivit celor din PNL , care au făcut plîngerea la poliție (foto) există cel puțin două aspecte de încălcare a legii comise de cei care au făcut postarea pe pagina de facebook : postare electorală după încheierea campaniei electorale și poate și mai grav faptul că instituția cu atribuții de supraveghere a procesului electoral ar fi încălcat condiția imparțialității (foto) adică articolul 3 coroborat cu art 4 din legea 33 /2007.

Pe de altă parte într-un comunicat de presă transmis de Instituția Prefectului la ora 13,30 prefectura susține că instituția condusă de prefectul Ovidiu Frenț  s-ar fi autosesizați în legătură cu ” distribuirea neautorizată pe pagina Instituției Prefectului a unei postari care nu aparține acesteia” și că transmis o plângere către poliție pentru a face cercetări. Instituția prefectului susține că la momentul  distribuției, materialului pro vot PSD ,25 mai, ora 6,00 erauu 8 angajați cu drept de intervenție: doi administratori și 6 editori și că nu s-a putut stabili identitatea celui care a comis-o. Așa că până la lămurirea situaței  prefectul Frenț a cerut ștergerea întregii liste de autorizați , postările urmând să fie făcute doar de ” cancelaria Prefectului”. Prefectul Frenț își cere scuze pentru ” situația nedorită”.

Redactia

Articole recente

Politica românească, un adevărat “Dejun pe iarbă”

Ultimele săptămâni de erori imputate altora (a se citi “politică”), prezentate abundent prin intermediul tuturor mijloacelor de comunicare în masă, ne transformă pe noi, românii, în adevărați “voyeuri” ai unui tablou plin de atâta nesimțire babilonică încât până și celebrul Eduard Manet ar fi fost încurcat dacă ar fi fost solicitat să transpună în artă aceste realități halucinante

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Még a keresztyén lelkekben is ágaskodik az indulat, amikor a kommunizmus áldozatainak a millióira gondolnak. Pedig tudjuk nagyon jól, hogy a krisztusi embert nem ragadhatják el az érzelmei.

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Mai multe articole de același fel

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Vasile Dâncu, anunțat de PSD drept candidat pentru Parlamentul European

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri seară, la Târgu Mureş, după Conferinţa organizaţiei judeţene a PSD Mureş, că Vasile Dâncu va fi candidat din partea formaţiunii social-democrate pentru Parlamentul European.