fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘPompierii au intervenit pentru scoaterea apei din Căminul Cultural din localitatea Torba,...

Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din Căminul Cultural din localitatea Torba, județul Mureș, unde este şi sediul unei secţii de votare

Publicat în

spot_img
spot_img

Pompierii din Mureş au intervenit, sâmbătă, în mai multe zone din judeţ pentru înlăturarea efectelor ploilor torenţiale. Una dintre intervenţii a avut loc la Căminul Cultural din localitatea Torba, unde este şi sediul unei secţii de votare. Procesul electoral de duminică se va desfăşura după programul normal.

Pompierii din Mureş au anunţat, sâmbătă seară, că au intervenit în mai multe zone din judeţ pentru îndepărtarea efectelor plilor torenţiale.

”În localitatea Torba, nivelul apei pârâurilor s-a micşorat semnificativ, revenind la cotele normale. Nu mai sunt probleme deosebite. S-a evacuat apa din Căminul Cultural care este şi locaţia unei secţii de votare”, au transmis reprezentanţii ISU Mureş.

Potrivit acestora, procesul electoral va avea loc conform programului.

Pompierii continuă intervenţia în localitate evacuarea apei din subsolul unei locuinţei.

De asemenea, pompierii au intervenit în localitatea Ghindari, unde au fost afectate cinci grădini şi două subsoluri.


Redactia

Articole recente

Politica românească, un adevărat “Dejun pe iarbă”

Ultimele săptămâni de erori imputate altora (a se citi “politică”), prezentate abundent prin intermediul tuturor mijloacelor de comunicare în masă, ne transformă pe noi, românii, în adevărați “voyeuri” ai unui tablou plin de atâta nesimțire babilonică încât până și celebrul Eduard Manet ar fi fost încurcat dacă ar fi fost solicitat să transpună în artă aceste realități halucinante

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Még a keresztyén lelkekben is ágaskodik az indulat, amikor a kommunizmus áldozatainak a millióira gondolnak. Pedig tudjuk nagyon jól, hogy a krisztusi embert nem ragadhatják el az érzelmei.

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Mai multe articole de același fel

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Încep lucrările de construcție a centrului de mari arși din Târgu Mureș

Noua clădire din Târgu Mureș va avea 7 nivele și va cuprinde 5 paturi pentru pacienți critici, 10 paturi pentru terapie intermediară și pentru microchirurgie și chirurgie reconstructivă, secție ATI cu 57 de paturi, 25 de săli de operații distribuite pe două etaje.