fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂZeci de persoane protestează în tăcere faţă de cozile din Diaspora, la...

Zeci de persoane protestează în tăcere faţă de cozile din Diaspora, la Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Zeci de persoane protestează în tăcere, duminică seara, în centrul Sibiului, faţă de cozile din Diaspora. Oamenii poartă în mâini coli albe pe care au scris oraşele din străinătate unde românii au aşteptat ore întregi să voteze.

Câteva zeci de persoane protestează în tăcere, în faţa sediului PSD din Sibiu, situat în centrul oraşului, purtând în mâini coli albe pe care au scris numele oraşelor din străinătate, dar şi din ţară, unde românii au aşteptat ore în şir să voteze.

„Gratz, Nurnberg. Băile Felix, Luxemburg, Luton, Lille, Malmo, Verona, Zurich, Roma, Munchen, Berlin, Oslo, Viena, Lion, Padova”, au scris sibienii pe coli albe.

În Sibiu, la ora 21.00, prezenţa la urne înregistra 55,08% la alegerile europarlamentare şi 51,69% la referendum.

Articole recente

Pompierii din Orăștie au salvat un bărbat care a căzut de pe un pod, de la o înălţime de 5 metri

El a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Orăştie, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Universitatea Politehnica Timișoara a investit, în cursul acestei veri, peste 600.000 de euro pentru pregătirea spațiilor de învățământ

Noul an de învățământ începe sub auspicii bune pentru cei peste 13.000 de studenți, dintre care aproape 3.000 în anul I.

Viktor Orbán: Ungaria nu va susţine Ucraina în niciun for internaţional dacă nu restabileşte drepturile minorităţii maghiare

Ucraina "hărţuieşte" de ani de zile şcolile ungare, cu scopul "de a le transforma în şcoli ucrainene, sau, dacă nu reuşesc, atunci vor să le închidă", a acuzat Orbán.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind „oprirea risipei bugetare”

Faţă de forma lansată în consultare publică de Ministerul Finanţelor, au fost adoptate o serie de modificări

Mai multe articole de același fel

Marcel Boloș: Avem probleme cu fondurile europene. Riscăm să pierdem 75 de miliarde de euro

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat duminică, despre pachetul de măsuri fiscale, că nu a fost discutat în spaţiul public doar ca să se afle în treabă, ci este necesar pentru că avem problema cu deficitul şi fondurile europene.