fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJRe-descoperim Clujul. Despre sași - primii hospites regni - într-un nou tur...

Re-descoperim Clujul. Despre sași – primii hospites regni – într-un nou tur ghidat

Publicat în

spot_img
spot_img

Asociația Vechiul Cluj începe a patra serie de tururi ghidate „Re-descoperim Clujul”. Sub îndrumarea domnului Cosmin C. Rusu, doctor în istorie al Universității Babeș-Bolyai, vom parcurge orașul din perspectiva comunităților Clujene. Acest prim tur este dedicat comunității sașilor, „Primi hospites regni”.

Punctul de întâlnire pentru acest tur este parcarea din Piața Unirii, pe latura nordică a bisericii Sf. Mihail, la ora 11:00. Vă așteptăm!

Proiectul Re-descoperim Clujul se află la a patra ediție și este realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Municipiul Cluj-Napoca.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel