fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂŞeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD: Partidele de opoziţie trebuie să...

Şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD: Partidele de opoziţie trebuie să preia cât mai rapid posibil guvernarea

Publicat în

spot_img
spot_img

Şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol, susţine că ”votul românilor trebuie respectat”, iar opoziţia să preia puterea pentru a pune în practică ”toate” măsurile pe care le-a promis.

Votul românilor trebuie respectat. Emotia a trecut să vedem şi raţiunea. Destrucţia am văzut-o, să vedem construcţia. Partidele de opoziţie trebuie să preia cât mai rapid posibil guvernarea şi să aplice TOATE măsurile pe care au promis că le implementează în primele 24 de ore, prin vocea senatorului Florin Cîţu & co si programul USR. Au declarat si aseara acest lucru. Altfel, nu este decat minciună şi manipulare”, a scris, luni, pe Facebook, şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol.

Potrivit acestuia, ”greaua moştenire”, pe care ar putea-o invoca partidele de opoziţie pentru a nu pune în aplicare măsurile promise, nu există.

”Sigur, acum vă vor prosti că nu pot, că nu-i lasă greaua moştenire. Însă nu vă lăsaţi fraieriţi, auditul economiei este făcut zi de zi de către BNR, FMI, CE, agenţiile de rating – asta în afară de documentele oficiale transmise de Guvern către Comisia Europeană. Totul e transparent, validat, verificat de către Eurostat, CE, FMI s.a. Deci, nu ţine abureala cu greaua moştenire deloc. Sau ţine doar pentru fraieri”, a mai scris Socol pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică seară, că, în urma rezultatului de la alegeri, „PSD trebuie să plece”.

„Nimic n-au făcut, nimic n-au primit, este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD de la alegerile din decembrie 2016 şi până astăzi. Asta arată cum văd românii această guvernare PSD-istă eşuată, este clar că acest accident al democraţiei româneşti care este guvernarea PSD trebuie să dispară, în urma acestui rezultat guvernul PSD trebuie să plece. Este un rezultat care nu poate să fie interpreat în niciun alt fel”, a spus Iohannis.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, duminică seara, demisia Guvernului mâine, pentru că nu mai are legitimitate şi a spus că liberalii împreună cu partenerii din opoziţie au majoritatea ca să guverneze.

Şi liderul USR, Dan Barna, a cerut, duminică seară, demisia Guvernului. 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, la sediul PSD, că nu demisionează, pentru că românii au încredere în actualul guvern şi a spus că opoziţia poate depune moţiune de cenzură.

Articole recente

FORM/ University- o experiență studențească de neuitat

La începutul acestei veri echipa FORM/ din Cluj-Napoca a venit cu o idee minunată...

Primăria Timişoara a câştigat procesul cu proprietarii Ştrandului termal și va primi 7,5 milioane de lei

Primăria Timişoara a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un proces cu proprietarii Ştrandului termal de pe malul Canalului Bega, care nu mai plăteau chirie de aproape zece ani

Concert de deschidere a turneului internațional „Carmen Sylva – 180”, la Castelul Peleș din Sinaia

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile

„Crai Nou”, la Sibiu Opera Festival

„Crai Nou” de Ciprian Porumbescu a fost prima operetă românească cultă, a cărei premieră absolută a avut loc pe 27 februarie 1882, în Brașov.

Mai multe articole de același fel