fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂŞeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD: Partidele de opoziţie trebuie să...

Şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD: Partidele de opoziţie trebuie să preia cât mai rapid posibil guvernarea

Publicat în

spot_img
spot_img

Şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol, susţine că ”votul românilor trebuie respectat”, iar opoziţia să preia puterea pentru a pune în practică ”toate” măsurile pe care le-a promis.

Votul românilor trebuie respectat. Emotia a trecut să vedem şi raţiunea. Destrucţia am văzut-o, să vedem construcţia. Partidele de opoziţie trebuie să preia cât mai rapid posibil guvernarea şi să aplice TOATE măsurile pe care au promis că le implementează în primele 24 de ore, prin vocea senatorului Florin Cîţu & co si programul USR. Au declarat si aseara acest lucru. Altfel, nu este decat minciună şi manipulare”, a scris, luni, pe Facebook, şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol.

Potrivit acestuia, ”greaua moştenire”, pe care ar putea-o invoca partidele de opoziţie pentru a nu pune în aplicare măsurile promise, nu există.

”Sigur, acum vă vor prosti că nu pot, că nu-i lasă greaua moştenire. Însă nu vă lăsaţi fraieriţi, auditul economiei este făcut zi de zi de către BNR, FMI, CE, agenţiile de rating – asta în afară de documentele oficiale transmise de Guvern către Comisia Europeană. Totul e transparent, validat, verificat de către Eurostat, CE, FMI s.a. Deci, nu ţine abureala cu greaua moştenire deloc. Sau ţine doar pentru fraieri”, a mai scris Socol pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică seară, că, în urma rezultatului de la alegeri, „PSD trebuie să plece”.

„Nimic n-au făcut, nimic n-au primit, este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD de la alegerile din decembrie 2016 şi până astăzi. Asta arată cum văd românii această guvernare PSD-istă eşuată, este clar că acest accident al democraţiei româneşti care este guvernarea PSD trebuie să dispară, în urma acestui rezultat guvernul PSD trebuie să plece. Este un rezultat care nu poate să fie interpreat în niciun alt fel”, a spus Iohannis.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, duminică seara, demisia Guvernului mâine, pentru că nu mai are legitimitate şi a spus că liberalii împreună cu partenerii din opoziţie au majoritatea ca să guverneze.

Şi liderul USR, Dan Barna, a cerut, duminică seară, demisia Guvernului. 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, la sediul PSD, că nu demisionează, pentru că românii au încredere în actualul guvern şi a spus că opoziţia poate depune moţiune de cenzură.

Redactia

Articole recente

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Consilierii locali din Târgu Mureș au aprobat proiectul reamenajării străzii Bolyai

Scopul proiectului este de a încuraja mobilitatea bazată pe mersul pe jos, cu bicicleta, diminuarea traficului rutier, reducerea congestiei în zona centrală, îmbunătățirea condițiilor de trafic

Mai multe articole de același fel

Korodi Attila: Miercurea Ciuc devine un centru regional puternic al formării duale

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a semnat astăzi, la București, contractul de finanțare în valoare de 121,67 milioane de lei pentru consolidarea învățământului dual și renovarea campusului școlar din Toplița-Ciuc. Valoarea sprijinului extern obținut prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) se apropie de 100 de milioane de lei.