fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORActiviștii de la Oradea Civică și-au ras mustățile în centrul orașului, după...

Activiștii de la Oradea Civică și-au ras mustățile în centrul orașului, după arestarea lui Dragnea

Publicat în

spot_img
spot_img

Un grup de orădeni, membri ai platformei Oradea Civică, a ieşit, luni seara, în Piaţa Unirii pentru a sărbători condamnarea lui Liviu Dragnea, iar câţiva dintre ei şi-au ras mustăţile, în timp ce colegii lor transmiteau totul live pe Facebook.

De-a lungul timpului, protestatarii anti-PSD au scandat la numeroasele manifestări organizate, inclusiv în Oradea, „Pân’ la dimineaţă radem o mustaţă”, exprimându-şi astfel dorinţa de a scăpa de liderul PSD şi de celebra lui mustaţă.

Primul care şi-a ras mustaţa în direct a fost omul de afaceri Cosmin Bursaşiu, liderul platformei Oradea Civică 2017.

„Eu mi-am lăsat mustaţă acum doi ani de zile şi mi-am promis că în ziua în care Liviu Dragnea intră la puşcărie îmi dau jos mustaţa. Mă şi mănâncă. În fiecare zi mi-am dorit să o dau jos, dar n-am reuşit. Ei, acum e acel moment!”, a explicat Busași celor care-l urmăreau live pe Facebook.

El a pregătit un recipient cu apă, spumă de ras şi un aparat de unică folosinţă, despre care a spus că l-a primit de la jurnalistul Mălin Bot.

„Liviu, îţi mulţumesc din suflet că ai părăsit lumea liberă şi te-ai dus la Rahova. Mă mănâncă mustaţa de numa’ şi astăzi vreau să o dau jos”, a spus Bursaşiu, înainte să-şi radă mustaţa în timp ce colegii îl încurajau , îl filmau şi transmiteau scena live pe Facebook. „Gata, am scăpat! Am întinerit!”, a spus mai orădeanul.

Gestul său a fost repetat şi alți membri ai platformei Oradea Civică.

Orădenii ieşiţi în Piaţa Unirii au scandat: „Azi e mare sărbătoare, Liviu Dragnea la-nchisoare!”, dar n-au uitat nici că la putere sunt încă PSD-iştii şi au strigat: „Guvern de hoţi şi de mafioţi!”, „Afară, afară cu PSD din ţară!” şi „O dorinţă sinceră: PSD la carceră!”.

Articole recente

Alfred Simonis a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Timiş

Simonis se află la cel de-al doilea mandat de preşedinte al PSD Timiş şi a fost unicul candidat pentru această funcţie.

O femeie din Timișoara a murit, după ce a fost stropită cu benzină de soţul ei care apoi i-a dat foc

Agresorul ei a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112, când şi-a dat seama ce a făcut.

Timișoara a devenit capitala europeană a luminii, la festivalul Lights On

De vineri, Timișoara a devenit capitala europeană a luminii. Acolo a început festivalul Lights On, care va dura 10 zile. Totul la 139 de ani de la momentul în care Timișoara devenea primul oraș din Europa cu străzile iluminate electric.

Antal Árpád: Exemplul din Corsica este un „semnal important” din punct de vedere al autonomiei Ţinutului Secuiesc

Primarului din Sfântu Gheorghe a scris, pe pagina sa de socializare, că anunţul lui Emmanuel Macron “reprezintă o piatră de hotar şi în privinţa minorităţilor naţionale europene!”

Mai multe articole de același fel