Raiul iubitorilor de trenuri în miniatură va fi la Oradea, sâmbătă și duminică, la centrul comercial ERA, unde Asociația Clubul Feroviar „Crișana” – Oradea organizează o expoziție de modelism feroviar ce va conține reproduceri, la scara 1:87, ale unor locomotive, vagoane, gări, construcții feroviare și peisaje, toate integrate într-o dioramă modulară complet funcțională.

Expoziția va putea fi vizitată sâmbătă, între orele 10 și 19, și duminică, între 10 și 18, și se va desfășura în sala de evenimente a ERA Park.

Pe lângă faptul că vor putea admira piese de excepție, copiii care vizitează expoziția, se vor putea juca și într-un atelier de modelism, organizat de firma Viessmann Transilvania.

Până în prezent și-au anunțat participarea cluburile BK 1951 Modellbahnclub Wien- Austria, Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub – Veszprem, Ungaria, Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület – Debrecen, Ungaria, Club Feroviar București și Clubul Feroviar „Crișana” – Oradea.

„Intrarea este liberă pentru toată lumea. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții ERA.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.