fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORExpoziție de trenuri în miniatură la Oradea

Expoziție de trenuri în miniatură la Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Raiul iubitorilor de trenuri în miniatură va fi la Oradea, sâmbătă și duminică, la centrul comercial ERA, unde Asociația Clubul Feroviar „Crișana” – Oradea organizează o expoziție de modelism feroviar ce va conține reproduceri, la scara 1:87, ale unor locomotive, vagoane, gări, construcții feroviare și peisaje, toate integrate într-o dioramă modulară complet funcțională.

Expoziția va putea fi vizitată sâmbătă, între orele 10 și 19, și duminică, între 10 și 18, și se va desfășura în sala de evenimente a ERA Park.

Pe lângă faptul că vor putea admira piese de excepție, copiii care vizitează expoziția, se vor putea juca și într-un atelier de modelism, organizat de firma Viessmann Transilvania.

Până în prezent și-au anunțat participarea cluburile BK 1951 Modellbahnclub Wien- Austria, Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub – Veszprem, Ungaria, Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület – Debrecen, Ungaria, Club Feroviar București și Clubul Feroviar „Crișana” – Oradea.

„Intrarea este liberă pentru toată lumea. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții ERA.

Articole recente

Amplă acţiune de căutare a unui cetăţean ucrainean, dispărut în Munții Maramureșului

Operaţiunea a fost dificilă, întrucât nu se putea lua legătura cu bărbatul şi nici nu existau date certe cu privire la locul în are se afla.

Legea privind drepturile şi folosirea limbilor minorităţilor naţionale din Ucraina a fost revizuită conform recomandărilor Comisiei de la Veneția și ale UE

Această formulă permite Ucrainei să excludă limba rusă – care este principala limbă a celei mai mari părţi a populaţiei în estul şi sudul ţării – de la recunoaşterea multor drepturi.

Peste 70.000 de vizitatori sunt asteptați la expoziția ”Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale”, de la Timișoara

Timp de aproape cinci luni, Muzeul Național de Artă din Timișoara va găzdui 22 de sculpturi realizate de Constantin Brâncuși

Mai multe articole de același fel

Protest spontan la Mina Băiţa din județul Bihor

Minerii de la Mina Băiţa, judeţul Bihor, au declanşat, joi, un protest spontan şi refuză să intre în şut, din cauză că promisiunile privind achitarea drepturilor salariale nu au fost respectate de angajator