fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIEFiliala din Ungaria a DIGI lansează servicii de comunicaţii mobile prin propria...

Filiala din Ungaria a DIGI lansează servicii de comunicaţii mobile prin propria reţea

Publicat în

spot_img
spot_img

DIGI Kft., filiala din Ungaria a DIGI Communications, a lansat, luni, serviciile de comunicaţii mobile prin propria reţea, în urma unui proces de investiţii, planificare şi implementare derulat în ultimii 4 ani, a anunţat compania.

Astfel, portofoliul de servicii al operatorului convergent fix-mobil va deveni similar ofertei din România, înglobând servicii de telecomunicaţii fixe (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixă) şi mobile (telefonie şi date mobile), televiziune prin satelit (direct to home – DTH).

Reţeaua DIGI Mobil din Ungaria utilizează standardul 4G pentru telefoane, potrivit companiei.

”În acelaşi timp, reţeaua utilizează şi standardul 2G, pentru compatibilitatea cu telefoanele existente, pentru serviciul de voce. Operatorul are în plan o evoluţie rapidă către viitorul comunicaţiilor mobile, intenţionând să dezvolte şi serviciile viitoare 5G”, se arată în comunicat.

Odată cu lansarea serviciului pe piaţa din Ungaria, DIGI Kft. introduce, în mod gratuit, două funcţionalităţi 4G, disponibile şi în reţeaua DIGI Mobil din România, şi care aduc o calitate foarte bună pentru serviciul de voce, pe terminalele compatibile: VoLTE (voce peste 4G/LTE) şi VoWiFi (voce peste WiFi).

În această primă etapă de lansare a reţelei, DIGI Kft. propune o ofertă promoţională valabilă până la sfârşitul anului, destinată clienţilor persoane fizice DIGI / Invitel care deţin cel puţin un serviciu (de comunicaţii fixe sau televiziune prin satelit – DTH), fără alte condiţionări.

Articole recente

Program și hartă pentru Noaptea Campusului Deschis. Noaptea Cercetătorilor Europeni, un eveniment al „DE CE”-urilor tinerei generații, pe 29 septembrie 2023, în Timișoara

Noaptea Campusului Deschis, parte din noaptea Cercetătorilor Europeni, este evenimentul care invită timișorenii și turiștii la un traseu de explorare în campusul Universității Politehnica, un loc care adăpostește 100 de ani de istorie și tradiție.

VIDEO | Iuliu Winkler: Există corupție în Parlamentul European, dar nu trebuie să generalizăm; Sunt practici condamnabile

Deputatul european Iuliu Winkler (UDMR/EPP) a declarat în podcast-ul ”Transilvania Vobește” de la Știrile Transilvaniei, că există corupție în PE, dar cei care au astfel de practici condamnabile sunt deferiți Justiției, care își face treaba cu brio.

FORM/ University- o experiență studențească de neuitat

La începutul acestei veri echipa FORM/ din Cluj-Napoca a venit cu o idee minunată...

Primăria Timişoara a câştigat procesul cu proprietarii Ştrandului termal și va primi 7,5 milioane de lei

Primăria Timişoara a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un proces cu proprietarii Ştrandului termal de pe malul Canalului Bega, care nu mai plăteau chirie de aproape zece ani

Mai multe articole de același fel