fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIEFiliala din Ungaria a DIGI lansează servicii de comunicaţii mobile prin propria...

Filiala din Ungaria a DIGI lansează servicii de comunicaţii mobile prin propria reţea

Publicat în

spot_img
spot_img

DIGI Kft., filiala din Ungaria a DIGI Communications, a lansat, luni, serviciile de comunicaţii mobile prin propria reţea, în urma unui proces de investiţii, planificare şi implementare derulat în ultimii 4 ani, a anunţat compania.

Astfel, portofoliul de servicii al operatorului convergent fix-mobil va deveni similar ofertei din România, înglobând servicii de telecomunicaţii fixe (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixă) şi mobile (telefonie şi date mobile), televiziune prin satelit (direct to home – DTH).

Reţeaua DIGI Mobil din Ungaria utilizează standardul 4G pentru telefoane, potrivit companiei.

”În acelaşi timp, reţeaua utilizează şi standardul 2G, pentru compatibilitatea cu telefoanele existente, pentru serviciul de voce. Operatorul are în plan o evoluţie rapidă către viitorul comunicaţiilor mobile, intenţionând să dezvolte şi serviciile viitoare 5G”, se arată în comunicat.

Odată cu lansarea serviciului pe piaţa din Ungaria, DIGI Kft. introduce, în mod gratuit, două funcţionalităţi 4G, disponibile şi în reţeaua DIGI Mobil din România, şi care aduc o calitate foarte bună pentru serviciul de voce, pe terminalele compatibile: VoLTE (voce peste 4G/LTE) şi VoWiFi (voce peste WiFi).

În această primă etapă de lansare a reţelei, DIGI Kft. propune o ofertă promoţională valabilă până la sfârşitul anului, destinată clienţilor persoane fizice DIGI / Invitel care deţin cel puţin un serviciu (de comunicaţii fixe sau televiziune prin satelit – DTH), fără alte condiţionări.

Redactia

Articole recente

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".

STUDIU | Elevii români au încredere mai mare în instituţiile europene decât în cele naţionale

Rezultatele raportului european ICCS (International Civic and Citizenship Education Study) ne oferă date extrem de interesante, din perspectiva proiecţiei pentru viitor a ceea ce înseamnă cetăţenia europeană şi aderenţa la valorile de bază ale acesteia.

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Al doilea focar de rabie, confirmat la o vulpe în județul Satu Mare

Al doilea focar de rabie a fost confirmat la o vulpe în localitatea Micula Nouă

Mai multe articole de același fel

Miting de amploare la Budapesta împotriva lui Viktor Orbán

Zeci de mii de oameni au protestat vineri la Budapesta, la cel mai mare miting împotriva lui Viktor Orbán de ani de zile, după ce o grațiere într-un caz de abuz sexual de către fostul președinte Katalin Novák a stârnit agitație și a dus la demisia acesteia.  

Preşedinta Ungariei, Katalin Novák, a demisionat

Și fostul ministru ungar al justiţiei, Judit Varga, se retrage din viaţa publică, și renunţă la mandatul său din Parlamentul Ungariei şi la poziţia sa de cap de listă pentru alegerile pentru Parlamentul European.