Grindina de mărimea unui ou a făcut ravagii, marți 28 martie, în mai multe localități din județul Sălaj. 

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Bucățile de gheață au spart acoperișuri și au avariat sute de mașini. Grindina a făcut ravagii în localitățile Zalău Jibou, Hereclean, Creaca, Mirsid și Criseni. În doar o jumătate de oră, în intervalul 15.30-16.00, s-au înregistrat pagube imense.

Zalău, jud. Sălaj.Orele 15:30.

Publicată de Răzvan Botăreanu pe Marţi, 28 mai 2019

Județul Sălaj a fost sub cod roșu de grindină până la ora 16:00. Meteorologii au anunțat grindină, vânt cu aspect tornadic, descărcări electrice frecvente și averse torențiale ce vor cumula 25…35 l/mp în localitățile Zalău, Jibou, Hereclean, Creaca, Mirșid și Crișeni.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.