fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVTrei zile și trei nopți, Ghimbav-ul va fi sub stăpânirea distracției; începe...

Trei zile și trei nopți, Ghimbav-ul va fi sub stăpânirea distracției; începe Iron Dragons Festival

Publicat în

spot_img
spot_img

Aflat la prima ediție, beneficiind de tot sprijinul din partea Consiliului Județean Brașov și a Primăriei Ghimbav, cel mai tare festival din centrul țării adună laolaltă avioane și platane!

Trei zile și trei nopți – între 31 mai și 2 iunie – Ghimbav-ul va fi sub stăpânirea distracției, sub toate numele ei: show-uri aviatice de excepție, concerte, salturi cu parașuta, street-food, degustări de vinuri, lansări de băuturi, zboruri cu balonul, spectacole de lumini și multă culoare!

Festivalul Iron Dragons îi va aduce pentru prima dată la Brașov pe Kristian Nairn, Zwette, Pascal Jr., The Motans, Jack Perry, Șuie Paparude și Paul Damixie.

Cunoscut pentru rolul său din serialul de succes „Game of Thrones”, Kristian Nairn va mixa în acest an la Iron Dragons. Cu aproape un deceniu înainte de a deveni cunoscut de oamenii din toate colțurile lumii grație simpaticului uriaș Hodor, acesta s-a remarcat ca DJ pe tărâmurile sale natale. A început să cânte la pian de la 3 ani, datorită mamei sale, în adolescență trecând la chitară, astfel ajungând să cânte în baruri.

„Eram cam timid în adolescență, iar chitara era modul meu de a mă exprima prin muzică. Nu eram menit nici să devin DJ, nici actor, ci voiam doar să cânt la chitară. Nu mă gândeam că voi ajunge să mixez, dar nu a fost greu pentru mine să trec la pupitru. Fac asta de peste 20 de ani. S-a întâmplat pur şi simplu, când cântam într-un club de noapte din Belfast, iar DJ-ul s-a îmbolnăvit. I-am luat locul şi de atunci mi-am început cariera de DJ”, a susținut Kristian Nairn.

Lista continuă cu DJ-ul și producătorul german Zwette, cunoscut pentru faptul că amestecă sunetele noi pe care le auzi în cluburi cu piesele clasice care nu pot fi uitate, având un stil atrăgător ce face mulțimea să se miște pe ringul de dans. Gustul său pentru muzică li tehnicile sale de a mixa îl fac o persoană remarcabilă și recunoscută în industrie. Zwette are talentul de a alege melodie potrivită în momentul potrivit.

Unul dintre cei mai talentanți producători și DJ români al noului val deep house este Pascal Junior, originar din Constanța. Regatul Unit i-a oferit posibilitatea de a-și dezvolta și mai mult calitățile de producător care îl plasează într-o poziție cu mult potențial pe scena mondială. Și-a lăsat ampenta pe o serie de piese melodiaose, bucățile muzicale care i-au scos la iveală flerul pe care îl are în momentul în care potrivește sunetele fiind Ain’t Nobody și The boy is mine, ambele lansate în 2014.

The Motans este o formație muzicală din Republica Moldova, formată din solistul Denis Roabeș, Damian Rusu la chitară, Ali Said la tobe, Matei Căpitanu la bass. Trupa combină mai multe stiluri muzicale printre care cel mai recunoscut este pop. Au scris hituri de top în România, precum „Versus” sau „Înainte să ne fi născut”.

Șuie Paparude este o formație românească de muzică electronică care a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate internațional, cum ar fi Depeche Mode. În 1995, Mihai Dobre și Mihai Câmpineanu lansează primul album, intitulat “Șuie Paparude”, incluzându-l și pe DJ Vasile. În 1997, DJ Vasile părăsește trupa pentru a urma o carieră solo înainte ca cei 2 să lanseze al doilea album al trupei intitulat “Salvează-te”, incluzând melodia “Iarba Verde De Acasă”, filmată lângă Bran în 1998. Trupa se află pe scena muzicală din România de peste 20 de ani.

Iar pentru că oboseala apare chiar și atunci când te distrezi, cei prezenți la festival își vor putea recăpăta puterile într-o zonă de relaxare special amenajată, unde vor găsi standuri cu mâncare delicioasă și standuri unde vor putea degusta băuturi exclusive lansate pentru prima oară la noi în țară. Nici iubitorii de vinuri bune nu au fost lăsați mai prejos – pentru ei vor fi pregătite locuri în care pot degusta vinuri alese.

De ziua lor, pe 1 iunie, copiii prezenți la festival vor putea participa la campionate de fotbal și air soft.

Ultima zi a festivalului va marca sfârșitul primei ediții printr-un show aviatic de excepție al mult iubitului F16 și MIG 21 Lancer.

PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI POATE FI CONSULTAT AICI


Redactia

Articole recente

UPT anunță a XI-a ediție a evenimentului internațional Open Education & Science Workshop, parte a Open Education Week 2024

Toți cei interesați de provocările în știința și educația deschisă sunt așteptați vineri, 08 martie 2024, orele 11:00 – 17:00, online sau fizic, în amfiteatrul K1 din Centrul de Conferințe al UPT, în cadrul unei sesiuni interactive, adresate atât cadrelor didactice, cât și studenților, dar și actorilor din domeniul educației și formării, formatorilor IT sau departamentelor de resurse umane, la cea de-a XI-a ediție a workshop-ului internațional Open Education & Science Workshop, parte a Open Education Week 2024, pe tematica Provocări în știința și educația deschisă / Challenges in Open Science & Education.

Primul audio ghid al Complexului Muzeal Arad va fi lansat odată cu redeschiderea Pinacotecii

Noul spaţiu extins al Complexului Muzeal Arad, unde sunt expuse lucrări din colecţia de pictură europeană a muzeului (a doua jumătate a secolului al XIX-lea şi început de secol XX), va fi redeschis la 1 martie

Mascații au intrat peste un bărbat din Reşiţa, apoi și-au dat seama că au greșit adresa

Bărbatul spune că l-au luat din somn, i-au speriat copilul și i-au pus pistolul la cap. Apoi au zis că au greşit adresa

1978, producția Teatrului Maghiar din Timișoara, deschide lista nominalizărilor UNITER pentru Cel mai bun spectacol

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara anunță cu bucurie că spectacolul său - „1978”, în regia lui Tomi Janežič, a fost nominalizat la două  premii ale Uniunii Teatrale din România

Mai multe articole de același fel

Patronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.