fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂMai mulți primari liberali din țară, invitați de președintele Iohannis la întâlnirea...

Mai mulți primari liberali din țară, invitați de președintele Iohannis la întâlnirea cu Sanctitatea Sa Papa Francisc la Cotroceni

Publicat în

spot_img
spot_img

Mai mulți primari liberali din țară au primit invitații din partea Președintelui României de a participa la întâlnirea pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc o va avea cu autoritățile statului, membri ai corpului diplomatic și reprezentanți ai societății civile la Palatul Cotroceni.

Evenimentul va avea loc astăzi, începând cu ora 13.00, în Sala Unirii din Palatul Cotroceni. Printre cei care au confirmat prezența este primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă și primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Aeronava cu care călătorește Papa Francisc a aterizat în jurul orea 11.00 pe Aeroportul „Henri Coandă” din București, Suveranul Pontif fiind așteptat la aeroport de președintele Klaus Iohannis.

Papa face o vizită istorică în România, la 20 de ani după cea a Papei Ioan Paul al II-lea.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel