fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDUn accelerat blocat și drumuri județene inundate în județul Bistrița Năsăud

Un accelerat blocat și drumuri județene inundate în județul Bistrița Năsăud

Publicat în

spot_img
spot_img

Mai multe drumuri şi circulaţia feroviară din zona localităţii Rebrişoara, judeţul Bistriţa Năsăud, au fost blocate vineri seara, din cauza aluviunilor, ca urmare a ploilor abundente, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit sursei citate, trenul accelerat 1831 este garat în gara Feldru, iar circulaţia feroviară este întreruptă până la îndepărtarea aluviunilor de pe şinele de cale ferată. Persoanele care se aflau în tren aşteaptă în tren până la deblocare.

Totodată, DN 17D a fost inundat în localitatea Rebrişoara şi între Feldru şi Ilva Mică, la ieşirea din Rebrişoara înspre Nepos circulaţia este blocată pentru intervenţie.

Conform ISU Bistriţa Năsăud, mai este blocat de aluviuni DJ 172 B Rebra şi Parva, unde se lucrează cu buldoexcavatoare pentru deblocare, intervine Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi doi operatori economici, dar şi drumul judeţean dintre Dorolea şi Cuşma este blocat de aluviuni.

În localităţile Monor şi Gledin, sunt inundate aproximativ 20 de subsoluri, la faţa locului acţionând SVSU cu trei motopompe. 

Articole recente

Program și hartă pentru Noaptea Campusului Deschis. Noaptea Cercetătorilor Europeni, un eveniment al „DE CE”-urilor tinerei generații, pe 29 septembrie 2023, în Timișoara

Noaptea Campusului Deschis, parte din noaptea Cercetătorilor Europeni, este evenimentul care invită timișorenii și turiștii la un traseu de explorare în campusul Universității Politehnica, un loc care adăpostește 100 de ani de istorie și tradiție.

VIDEO | Iuliu Winkler: Există corupție în Parlamentul European, dar nu trebuie să generalizăm; Sunt practici condamnabile

Deputatul european Iuliu Winkler (UDMR/EPP) a declarat în podcast-ul ”Transilvania Vobește” de la Știrile Transilvaniei, că există corupție în PE, dar cei care au astfel de practici condamnabile sunt deferiți Justiției, care își face treaba cu brio.

FORM/ University- o experiență studențească de neuitat

La începutul acestei veri echipa FORM/ din Cluj-Napoca a venit cu o idee minunată...

Primăria Timişoara a câştigat procesul cu proprietarii Ştrandului termal și va primi 7,5 milioane de lei

Primăria Timişoara a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un proces cu proprietarii Ştrandului termal de pe malul Canalului Bega, care nu mai plăteau chirie de aproape zece ani

Mai multe articole de același fel