fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUCirculaţie îngreunată pe autostrada A 1 şi pe DN 1, în judeţul...

Circulaţie îngreunată pe autostrada A 1 şi pe DN 1, în judeţul Sibiu, din cauza apei şi aluviunilor

Publicat în

spot_img
spot_img

Circulaţie este îngreunată, sâmbătă, pe autostrada A 1 şi pe DN 1, în judeţul Sibiu, din cauza apei şi aluviunilor care au ajuns pe carosabil.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, pe DN 1 (kilometrul 339), la intrare în localitatea Apoldu de Sus, traficul este îngreunat din cauza aluviunilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că la faţa locului a intervenit cu un echipaj de pompieri cu o autospeciala cu o motopompă.

„Exista apă şi pământ pe carosabil în urma scurgerilor de aluviuni de pe versanţi. (…) A fost afectată o porţiune de aproximativ 100 de metri de carosabil”, precizează ISU Sibiu.

De asemenea, Centrul Infotrafic din cadrul IGPR a anunţat că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona kilometrului 274, pe direcţia de deplasare Sebeş-Sibiu, din cauza apei acumulate pe carosabil după oploaie torenţială, s-a restricţionat circulaţia pe banda de urgenţă şi pe prima bandă. 

Redactia

Articole recente

Primul audio ghid al Complexului Muzeal Arad va fi lansat odată cu redeschiderea Pinacotecii

Noul spaţiu extins al Complexului Muzeal Arad, unde sunt expuse lucrări din colecţia de pictură europeană a muzeului (a doua jumătate a secolului al XIX-lea şi început de secol XX), va fi redeschis la 1 martie

Mascații au intrat peste un bărbat din Reşiţa, apoi și-au dat seama că au greșit adresa

Bărbatul spune că l-au luat din somn, i-au speriat copilul și i-au pus pistolul la cap. Apoi au zis că au greşit adresa

1978, producția Teatrului Maghiar din Timișoara, deschide lista nominalizărilor UNITER pentru Cel mai bun spectacol

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara anunță cu bucurie că spectacolul său - „1978”, în regia lui Tomi Janežič, a fost nominalizat la două  premii ale Uniunii Teatrale din România

Guvernul a aprobat Normele de aplicare a legii privind sistemul public de pensii 

Normele fac parte din proiectul amplu asumat de către Guvern de a recalcula toate pensiile din sistemul public în spiritul echităţii, contributivităţii şi stabilităţii în muncă

Mai multe articole de același fel