Prezent în țară cu ocazia TIFF 2019, actorul american Nicolas Cage a ales astăzi să ia prânzul într-o frumoasă pensiune din zona Munților Trascău, în județul Alba.

Starul american a fost fotografiat la Conacul Secuiesc, din satul Colțești, în comuna Rimetea. Proprietarii acestei locații au publicat pe pagina de Facebook o fotografie și au spus că  actorul a degustat din bucatele tradiționale specifice locului. Acesta a mâncat gulaș, sărmăluțe cu smântână și pâine de casă. 

”Azi avem un musafir deosebit. Actorul american NicolasCage, aflat în România ca invitat special la TIFF, a venit în vizită la Conacul Secuiesc-Székelykő Kúria”  au scris reprezentanții conacului pe Facebook. 

Câştigător al unui premiu Oscar şi deţinător a numeroase alte trofee obţinute în festivalurile de film majore din lume de-a lungul unei cariere de aproape patru decenii, actorul, regizorul şi producătorul Nicolas Cage va primi Trofeul Transilvania pentru Contribuţia Adusă Cinematografiei Mondiale la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania care se desfășioară la Cluj între 31 mai şi 2 iunie.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania