fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJNicolas Cage a primit, la TIFF, Trofeul Transilvania pentru Contribuţia Adusă Cinematografiei...

Nicolas Cage a primit, la TIFF, Trofeul Transilvania pentru Contribuţia Adusă Cinematografiei Mondiale

Publicat în

spot_img
spot_img

Actorul american Nicolas Cage a primit, sâmbătă 1 iunie, la Cluj-Napoca, la TIFF, Trofeul Transilvania pentru Contribuţia Adusă Cinematografiei Mondiale. Actorul a spus că va pune distincţia pe noptiera de lângă pat şi inima i se va încălzi când se va gândi la prietenii din Transilvania.

Preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, a declarat, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj, înaintea proiecţiei filmului „Face/Off” că Nicolas Cage a lucrat cu regizori celebri, fiind o personalitate unică în felul lui.

„Actorul Nicolas Cage a primit în cadrul TIFF Trofeul Transilvania pentru Contribuţia Adusă Cinematografiei Mondiale, a făcut o grămadă de filme şi a lucrat cu regizori celebri, fiind o personalitate unică în felul lui. A făcut filme cu regizori esenţiali din istoria cinematografului mondial, îi amintesc doar pe Francis Ford Copppola, fraţii Cohen, David Lynch, John Woo, Brian de Palma, Martin Scorsese. A abordat, probabil, cu o versatilitate unică, genuri diferite, a început cu comedii romantice în anii `80, a făcut filme de acţiune cu bugete importante, a făcut filme horror. Dar a ales să lucreze cu inteligenţă dar şi cu regizori care au avut bugete mai mici, a făcut filme independente”, a spus președintele TIFF Tudor Giurgiu.

Articole recente

De vizitat la Cluj | Expoziție de fluturi, la Grădina Botanică

Astăzi se deschide expoziția de fluturi la Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.

Nu-i mai satură Dumnezeu! Un președinte de Consiliu Județean prins în flagrant cu o șpagă de 1,25 milioane de lei

Banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii, după ce acesta i-ar fi primit în restaurant.

Festivalul Internațional George Enescu, ediția Timișoara, a adus peste 5000 de oameni în fața muzicii clasice de excepție

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

Mai multe articole de același fel