Un copac a căzut, joi dimineaţa, pe DN 7, între localităţile Bârzava şi Conop, din judeţul Arad, blocând traficul rutier. Deoarece copacul a căzut şi pe şinele de cale ferată, este blocată şi circulaţia feroviară.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Arad, circulaţia rutieră este oprită pe DN 7 Arad – Deva, la kilometrul 490, între localităţile Bârzava şi Conop, din cauza unui copac căzut.

Din acelaşi motiv, este întrerupt şi traficul feroviar pe secţia de cale ferată 200 Arad –Ilia, între staţiile Conop şi Bârzava, la kilometrul feroviar 575+700.

Potrivit CFR SA, până când vor fi îndepărtaţi copacii de pe şinele de cale ferată, trei trenuri de călători staţionează temporar în gările de pe traseu. Este vorba de trenurile R 2044 care circulă în relaţia Arad – Semeria oprit temporar în staţia Conop, IR 1765 care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord oprit temporar în staţia Vărădin şi R 2031 care circulă în relaţia Simeria – Arad şi este oprit temporar în staţia Săvârşin.

În zonă, la ora transmiterii acestei ştiri se lucrează pentru îndepărtarea obstacolului şi reluarea traficului rutier şi feroviar.

Sursa: Mediafax

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania