fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADTrafic rutier şi feroviar oprit în Arad, din cauza unui copac care...

Trafic rutier şi feroviar oprit în Arad, din cauza unui copac care a căzut pe calea ferată

Publicat în

spot_img
spot_img

Un copac a căzut, joi dimineaţa, pe DN 7, între localităţile Bârzava şi Conop, din judeţul Arad, blocând traficul rutier. Deoarece copacul a căzut şi pe şinele de cale ferată, este blocată şi circulaţia feroviară.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Arad, circulaţia rutieră este oprită pe DN 7 Arad – Deva, la kilometrul 490, între localităţile Bârzava şi Conop, din cauza unui copac căzut.

Din acelaşi motiv, este întrerupt şi traficul feroviar pe secţia de cale ferată 200 Arad –Ilia, între staţiile Conop şi Bârzava, la kilometrul feroviar 575+700.

Potrivit CFR SA, până când vor fi îndepărtaţi copacii de pe şinele de cale ferată, trei trenuri de călători staţionează temporar în gările de pe traseu. Este vorba de trenurile R 2044 care circulă în relaţia Arad – Semeria oprit temporar în staţia Conop, IR 1765 care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord oprit temporar în staţia Vărădin şi R 2031 care circulă în relaţia Simeria – Arad şi este oprit temporar în staţia Săvârşin.

În zonă, la ora transmiterii acestei ştiri se lucrează pentru îndepărtarea obstacolului şi reluarea traficului rutier şi feroviar.

Sursa: Mediafax

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel