fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADTrafic rutier şi feroviar oprit în Arad, din cauza unui copac care...

Trafic rutier şi feroviar oprit în Arad, din cauza unui copac care a căzut pe calea ferată

Publicat în

spot_img
spot_img

Un copac a căzut, joi dimineaţa, pe DN 7, între localităţile Bârzava şi Conop, din judeţul Arad, blocând traficul rutier. Deoarece copacul a căzut şi pe şinele de cale ferată, este blocată şi circulaţia feroviară.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Arad, circulaţia rutieră este oprită pe DN 7 Arad – Deva, la kilometrul 490, între localităţile Bârzava şi Conop, din cauza unui copac căzut.

Din acelaşi motiv, este întrerupt şi traficul feroviar pe secţia de cale ferată 200 Arad –Ilia, între staţiile Conop şi Bârzava, la kilometrul feroviar 575+700.

Potrivit CFR SA, până când vor fi îndepărtaţi copacii de pe şinele de cale ferată, trei trenuri de călători staţionează temporar în gările de pe traseu. Este vorba de trenurile R 2044 care circulă în relaţia Arad – Semeria oprit temporar în staţia Conop, IR 1765 care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord oprit temporar în staţia Vărădin şi R 2031 care circulă în relaţia Simeria – Arad şi este oprit temporar în staţia Săvârşin.

În zonă, la ora transmiterii acestei ştiri se lucrează pentru îndepărtarea obstacolului şi reluarea traficului rutier şi feroviar.

Sursa: Mediafax

Redactia

Articole recente

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".

STUDIU | Elevii români au încredere mai mare în instituţiile europene decât în cele naţionale

Rezultatele raportului european ICCS (International Civic and Citizenship Education Study) ne oferă date extrem de interesante, din perspectiva proiecţiei pentru viitor a ceea ce înseamnă cetăţenia europeană şi aderenţa la valorile de bază ale acesteia.

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Al doilea focar de rabie, confirmat la o vulpe în județul Satu Mare

Al doilea focar de rabie a fost confirmat la o vulpe în localitatea Micula Nouă

Mai multe articole de același fel

Contre între CJ Arad și Primăria Lipova, după prăbușirea parțială a zidurilor Cetăţii Şoimoş

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad i-au cerut ministrului Culturii, Raluca Turcan, sprijin pentru salvarea Cetăţii Şoimoş, care s-a prăbuşit parţial, fiind obţinut acordul în vederea includerii pe lista obiectivelor de patrimoniu pentru salvarea cărora se acordă finanţare.

Protecția Consumatorului a amendat Selgros Arad, pentru că vindea produse cu gramaj mai mic decât cel declarat pe ambalaj

Cinci amenzi şi un avertisment au fost date de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor Arad supermarketului Selgros Cash&Cary din oraş, unde au fost găsite produse cu gramaj mai mic decât cel declarat pe ambalaj, produse neconforme, dar şi probleme de igienă şi curăţenie.