Poliţiştii din Alba Iulia cercetează împrejurările în care un bărbat şi o femeie din oraş au ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean cu înţepături provocate de doi tineri, pe stradă.

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba Iulia au fost analizate fişele UPU pentru perioada 30 mai – 3 iunie, pentru a se comunica situaţia persoanelor care s-au prezentat cu răni produse prin înţepare şi au cerut îngrijiri de specialitate .

„În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menţionată cu plăgi prin înţepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani şi o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgenţă, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu. Pacienţilor li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale si HIV”, a declarat Alexandra Mateş, reprezentantul spitalului.

Potrivit IPJ Alba, s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efecturază cercetări pentru identificarea agresorilor.

Se pare ca aceştia sunt doi tineri, posibil minori, iar incidentul s-a produs în zona industrială din Alba Iulia.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania