fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUSpectacol de operă pe scena de pe lacul din Dumbrava Sibiului

Spectacol de operă pe scena de pe lacul din Dumbrava Sibiului

Publicat în

spot_img
spot_img

Un spectacol de operă impresionant are loc duminică la Sibiu, în găzduirea Muzeului Civilizației Populare Tradiționale „Astra”. Artiști de talie mondială cântă în spectacolul de operă Nabucco, de Giuseppe Verdi.

Spectacolul are loc în această seară, de la ora 20:00, fiind montat de Compania „Opera Vox”, una recunoscută pentru tradiția de a promova tineri artiști în țară și peste hotare prin organizarea de spectacole de operă, operetă, musical, recitaluri, concerte. Parteneri sunt și Mitropolia Ardealului, Muzeul „Astra” din Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” – Facultatea de Muzică Religioasă din Sibiu și Casa de Cultură a Studenților din Cluj – Napoca.

În rolurile principale, vocile aplaude în teatre precum Teatrul de Operă din Roma, Arenele din Verona și Teatrului Real din Madrid, alături de invitații speciali, soprana Stefania Spaggiari din Italia, baritonul Alfio Grasso din Italia, sub bagheta dirijorală a maestrului Leonard Dumitriu și regia semnată de mult apreciatul Alfio Grasso.

Accesul în Muzeul ASTRA în intervalul orar 20-22 se va face exclusiv pe la Pavilionul PAMM de la poarta principală, pe baza biletului de intrare sau a abonamentului anual.

Articole recente

Alfred Simonis a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Timiş

Simonis se află la cel de-al doilea mandat de preşedinte al PSD Timiş şi a fost unicul candidat pentru această funcţie.

O femeie din Timișoara a murit, după ce a fost stropită cu benzină de soţul ei care apoi i-a dat foc

Agresorul ei a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112, când şi-a dat seama ce a făcut.

Timișoara a devenit capitala europeană a luminii, la festivalul Lights On

De vineri, Timișoara a devenit capitala europeană a luminii. Acolo a început festivalul Lights On, care va dura 10 zile. Totul la 139 de ani de la momentul în care Timișoara devenea primul oraș din Europa cu străzile iluminate electric.

Antal Árpád: Exemplul din Corsica este un „semnal important” din punct de vedere al autonomiei Ţinutului Secuiesc

Primarului din Sfântu Gheorghe a scris, pe pagina sa de socializare, că anunţul lui Emmanuel Macron “reprezintă o piatră de hotar şi în privinţa minorităţilor naţionale europene!”

Mai multe articole de același fel