Un spectacol de operă impresionant are loc duminică la Sibiu, în găzduirea Muzeului Civilizației Populare Tradiționale „Astra”. Artiști de talie mondială cântă în spectacolul de operă Nabucco, de Giuseppe Verdi.

Spectacolul are loc în această seară, de la ora 20:00, fiind montat de Compania „Opera Vox”, una recunoscută pentru tradiția de a promova tineri artiști în țară și peste hotare prin organizarea de spectacole de operă, operetă, musical, recitaluri, concerte. Parteneri sunt și Mitropolia Ardealului, Muzeul „Astra” din Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” – Facultatea de Muzică Religioasă din Sibiu și Casa de Cultură a Studenților din Cluj – Napoca.

În rolurile principale, vocile aplaude în teatre precum Teatrul de Operă din Roma, Arenele din Verona și Teatrului Real din Madrid, alături de invitații speciali, soprana Stefania Spaggiari din Italia, baritonul Alfio Grasso din Italia, sub bagheta dirijorală a maestrului Leonard Dumitriu și regia semnată de mult apreciatul Alfio Grasso.

Accesul în Muzeul ASTRA în intervalul orar 20-22 se va face exclusiv pe la Pavilionul PAMM de la poarta principală, pe baza biletului de intrare sau a abonamentului anual.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania