fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘPrimăria Timişoara a lansat proiectul "Visit Timişoara", pentru promovarea Capitalei Culturale Europene...

Primăria Timişoara a lansat proiectul „Visit Timişoara”, pentru promovarea Capitalei Culturale Europene 2021

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Timişoara a lansat proiectul „Visit Timişoara”, o campanie prin care urmăreşte o promovare mai amplă şi mai eficientă a Capitalei Culturale Europene 2021 şi care li se adresează tuturor celor care călătoresc în străinătate.

Aceştia sunt invitaţi să îşi pună în bagajele de vacanţă colantul cu bulina galbenă ce poartă inscripţia „Visit Timişoara”, pe care să le-o ofere celor cu care se vor întâlni în călătoriile lor.

„Campania ‘Visit Timişoara’ este un proiect al Primăriei Municipiului Timişoara, avându-i ca principali parteneri pe timişoreni, prin care bulina galbenă cu mesajul ‘Visit Timişoara’ pleacă în călătorie în diverse colţuri ale lumii. Mai exact, un număr de buline se plimbă prin lume, duse de către timişoreni, şi sunt date oamenilor să se pozeze cu ele, iar noi postăm pozele pe Facebook, le dăm tag şi cine va avea cele mai multe like-uri la poze va fi premiat. Ne unim forţele pentru a deveni promotori ai titlului de Capitală Culturală Europeană în 2021, titlu câştigat de oraşul nostru, câştigat de fiecare dintre noi”, a explicat primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Bulina se găseşte la Info Centrul Turistic al Primăriei Municipiului Timişoara, din Piaţa Operei/Victoriei din oraş.

Sursa: Agerpres

Redactia

Articole recente

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".

STUDIU | Elevii români au încredere mai mare în instituţiile europene decât în cele naţionale

Rezultatele raportului european ICCS (International Civic and Citizenship Education Study) ne oferă date extrem de interesante, din perspectiva proiecţiei pentru viitor a ceea ce înseamnă cetăţenia europeană şi aderenţa la valorile de bază ale acesteia.

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Al doilea focar de rabie, confirmat la o vulpe în județul Satu Mare

Al doilea focar de rabie a fost confirmat la o vulpe în localitatea Micula Nouă

Mai multe articole de același fel

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.