O rupere de nori de 40 de minute a făcut ravagii într-o comună din judeţul Arad, majoritatea străzilor şi gospodăriilor fiind inundate.

Localnicii anunţă pe Facebook că localitatea Dezna este sub ape: „O ploaie de 45 de minute şi comuna Dezna e inundată pe aproape toate străzile”.

Oamenii sugerează administraţiei să înceapă urgent proiecte pentru decolmatarea şanturilor şi îndiguiri acolo unde situaţia o impune.

„Zeci de casa inundate la Dezna, judeţul Arad! O jumătate de ora de ploaie a făcut prăpăd gospodăriile oamenilor!”, scrie un alt localnic.

Publicată de Mihaela Gardau pe Luni, 10 iunie 2019

Reprezentanţii ISU Arad au declarat că aproximativ 30 de gospodării din localitatea Dezna au fost inundate.

Dezna s-a aflat, până la ora 19:40, alături Sebiş, Buteni, Almaş, Tauţ, Bârsa, Archiş, Dieci, Chisindia, Cărand, Moneasa şi Igneşti , sub cod roşu de furtuni, semnalându-se grindină de dimensiuni medii şi averse care au cumulat 45-50 l/mp.

Sursa foto si video: Mihaela Gardau, Facebook

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.