fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDAtac dur al unui tânăr social-democrat bistrițean: Am tăcut destul! PSD-ul viitorului...

Atac dur al unui tânăr social-democrat bistrițean: Am tăcut destul! PSD-ul viitorului nu poate fi condus de Viorica Dăncilă

Publicat în

spot_img
spot_img

Bogdan Ivan, președintele tinerilor social-democrați din Bistrița-Năsăud, a lansat un atac dur împotriva premierului Viorica Dăncilă, despre care spune că nu reprezintă viitorul partidului. Săgețile tânărului social-democrat bistrițean sunt îndreptate și împotriva lui Codrin Ștefănescu, a deputatului Cătălin Rădulescu, alias „Mitralieră”, precum și a altora „de teapa lor”.

În opinia lui Bogdan Ivan, premierul Viorica Dăncilă ar trebui să se concentreze doar pe problemele Guvernului României.

PSD-ul viitorului nu poate fi condus de Viorica Dăncilă!

Cred că Domnia Sa trebuie să se concentreze pe problemele deloc puține ale Guvernului României! În schimb, Dna. Viorica Dăncilă nu reprezintă viitorul partidului din care eu, ca tânăr, fac și vreau să fac parte în continuare!„, a scris Bogdan Ivan pe contul său de Facebook.

Totodată, Ivan precizează că, PSD trebuie condus de o persoană „cu capul pe umeri”, „nu de personaje gen Mitralieră”.

În urmă cu 10 ani m-am înscris în PSD, la puțin timp după ce am devenit major, pentru că aici am văzut o echipă de oameni capabili!

Am găsit în echipa PSD Bistrița-Năsăud oameni educați, vizionari și de caracter, dar uneori cu prea mult bun simț. Care în timp a ajuns să fie confundat cu altceva!

Un partid cu peste 500.000 de membri trebuie să fie condus și reprezentat de oameni pregătiți și cu “capul pe umeri”, nu de personaje gen “Mitralieră”. El și alții de teapa lui nu mai au ce căuta aici!„, afirmă președintele TSD Bistrița-Năsăud.

În acest context, Bogdan Ivan subliniază că tinerii din organizația sa nu vor să devină complici la dispariția PSD, cel mai mare partid din România.

Am tăcut destul iar dacă vom tăcea și acum, vom fi complici la distrugerea celui mai mare partid din România!

Pentru mine și pentru mulți dintre tinerii mei colegi, personaje ca și “Mitralieră” sau Codrin Ștefănescu ar trebui să devină istorie!

Nu dau neapărat nume, dar îmi doresc ca în 29 iunie, cel mai mare partid din România să ofere lideri autentici, vizionari și competenți!

Nu mi-a fost rușine niciodată că sunt coleg cu Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Daniel Suciu, Liviu Pleșoianu, Ioan Deneș sau Victor Negrescu! Cred că oameni ca și ei trebuie să reprezinte imaginea și viitorul social-democrației!

Etapa prompteriștilor din politica românească și din PSD trebuie încheiată! Făcând asta, PSD va putea deveni primul partid cu adevărat modern și orientat spre viitor!

Oamenii și-au pus prea multă încredere în noi ca să îi dezamăgim. În 29 iunie avem o șansă istorică de a reforma PSD-ul și implicit clasa politică!

Votul e cea mai bună armă de a schimba! Ne vedem la congres!„, conchide Bogdan Ivan.

Articole recente

De vizitat la Cluj | Expoziție de fluturi, la Grădina Botanică

Astăzi se deschide expoziția de fluturi la Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.

Nu-i mai satură Dumnezeu! Un președinte de Consiliu Județean prins în flagrant cu o șpagă de 1,25 milioane de lei

Banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii, după ce acesta i-ar fi primit în restaurant.

Festivalul Internațional George Enescu, ediția Timișoara, a adus peste 5000 de oameni în fața muzicii clasice de excepție

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

Mai multe articole de același fel