fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘFirma de curăţenie a străzilor din Timișoara, amendată cu 20.000 de lei;...

Firma de curăţenie a străzilor din Timișoara, amendată cu 20.000 de lei; activitatea acesteia, concentrată în centru şi pe strada primarului

Publicat în

spot_img
spot_img

Firma care se ocupă de curățenie în Timișoara a fost amendată de reprezentanți ai unei comisii mixte formată la nivelul Instituției Prefectului Timiș. Firma a fost amendată de Garda de Mediu cu 20.000 de lei, comisarii și ceilalți reprezentanți ai comisiei constatând că „salubrizarea se realizează cu precădere în zona centrală și în zona Bulevardul Sudului”, celelalte zone având de suferit la capitolul curățenie.

Firma Brantner, cea care se ocupă cu salubrizarea Timișoarei din acest an (înainte de Paști) a fost amendată cu 20.000 de lei de reprezentanți ai comisiei formate la nivelul Instituției Prefectului Timiș.

Comisia mixtă de la nivelul Instituției Prefectului Timiș, din care fac parte reprezentanți ai Gărzii de Mediu, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Instituției Prefectului, a verificat în perioada 4-8 iunie locații din Timișoara, de pe Bulevardul Sudului, Calea Bogdăneștilor, Pestalozzi, Piața 700, zona centrală.

Reprezentanții acestei comisii au constatat că „salubrizarea se realizează cu precădere în zona centrală și în zona Bulevardul Sudului”. Cei care au realizat controlul transmit și că în majoritatea zonelor s-a constatat existența deșeurilor în stațiile mijloacelor de transport în comun. Aceștia au mai constatat că unele străzi, parcări publice, zone pietonale, stații ale mijloacelor de transport în comun nu sunt măturate, cum ar fi pe strada Cluj, Calea Martirilor, Aradului, Torontalului, Dragalina, iar „zonele cu afluență publică sunt insalubre”.

În acest moment operatorul de salubritate acţionează cu 14 măturătoare mecanice şi electrice, 3 autocompactoare pentru gunoi, 4 camionete, mai multe sisteme cu apă, două autospeciale pentru transportul containerelor, respectiv cu 93 de muncitori necalificaţi şi 22 de angajaţi, personal auxiliar.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel

Deschiderea anului universitar 2023-2024, sub genericul „StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!”

Campusul Universității Politehnica Timișoara, care în acest an împlinește 100 de ani de la inaugurare, s-a animat vineri, 22 septembrie 2023, încă de dimineață, cu ocazia festivității de deschidere a anului universitar 2023-2024