fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUSibienii vor putea plăti cu cardul la piața Cibin

Sibienii vor putea plăti cu cardul la piața Cibin

Publicat în

spot_img
spot_img

Sibienii vor putea face cumpărături și cu cardul în Piața agroalimentară Cibin. Noul sistem de plată va fi introdus de vineri, 14 iunie, pentru 30 de tarabe amenajate în Piața Cibin care vor fi dotate cu POS.

Potrivit administratorului Pieței, ”programul pilot este programat până în luna octombrie în Sibiu, numărul de tarabe dotate cu POS-uri urmând să crească simțitor, pe parcursul verii”.

”Inițiativa contribuie la alinierea comerțului la standardele europene Smart și la identificarea unui numitor comun între tendința în creștere a unui stil de viață sănătos, axat pe o alimentație bogată în fructe și legume, precum și pe fenomenul “eat local”, care presupune consumul de produse oferite de localnici. Totodată, optimizarea plăților realizată prin introducerea plății cu cardul poate determina creșterea vânzărilor de produse locale”, anunță SC Piețe Sibiu.

Demersul este inițiat de SC Piețe Sibiu, societate aflată în subordinea Primăriei Sibiu, 
în colaborare cu Asociația Administratorilor de Piețe din România (AAPR) și Patria Bank, cu susținerea Primăriei Sibiu.

Redactia

Articole recente

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".

STUDIU | Elevii români au încredere mai mare în instituţiile europene decât în cele naţionale

Rezultatele raportului european ICCS (International Civic and Citizenship Education Study) ne oferă date extrem de interesante, din perspectiva proiecţiei pentru viitor a ceea ce înseamnă cetăţenia europeană şi aderenţa la valorile de bază ale acesteia.

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Al doilea focar de rabie, confirmat la o vulpe în județul Satu Mare

Al doilea focar de rabie a fost confirmat la o vulpe în localitatea Micula Nouă

Mai multe articole de același fel

Salvamontist mort într-o avalanşă la Bâlea Lac, după ce a fost aruncat peste stânci

Salvamontistul care a decedat se afla în timpul liber și a fost prins într-o avalanşă de mari dimensiuni. Decesul a survenit în urma impactului cu nişte stânci peste care a fost aruncat de avalanşă.