Sibienii vor putea face cumpărături și cu cardul în Piața agroalimentară Cibin. Noul sistem de plată va fi introdus de vineri, 14 iunie, pentru 30 de tarabe amenajate în Piața Cibin care vor fi dotate cu POS.

Potrivit administratorului Pieței, ”programul pilot este programat până în luna octombrie în Sibiu, numărul de tarabe dotate cu POS-uri urmând să crească simțitor, pe parcursul verii”.

”Inițiativa contribuie la alinierea comerțului la standardele europene Smart și la identificarea unui numitor comun între tendința în creștere a unui stil de viață sănătos, axat pe o alimentație bogată în fructe și legume, precum și pe fenomenul “eat local”, care presupune consumul de produse oferite de localnici. Totodată, optimizarea plăților realizată prin introducerea plății cu cardul poate determina creșterea vânzărilor de produse locale”, anunță SC Piețe Sibiu.

Demersul este inițiat de SC Piețe Sibiu, societate aflată în subordinea Primăriei Sibiu, 
în colaborare cu Asociația Administratorilor de Piețe din România (AAPR) și Patria Bank, cu susținerea Primăriei Sibiu.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.