Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, după vizita pe care a făcut-o, joi, pe şantierul lotului 4 al autostrăzii Lugoj-Deva că a primit asigurări din partea constructorului că acesta va fi terminat până la sfârşitul lunii iulie.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat, joi, şantierele de pe autostrada Lugoj-Deva, unde s-a declarat mulţumit de ritmul lucrărilor pe lotul 4.

„Prima oprire am făcut-o la lotul 4, unde ştiţi foarte bine că avem un antreprenor român, un antreprenor care s-a mobilizat la maximum. Condiţiile meteo au fost neprielnice, dar acum că a prins o rază de soare a lucrat cât s-a putut, să avanseze la consolidarea versantului. L-am felicitat pe constructor pentru modul în care a realizat o lucrare de un asemenea grad de complexitate şi de anvergură”, a scris Răzvan Cuc pe pagina lui de Facebook, după vizita pe şantier.

Ministrul a precizat că a primit asigurări din partea constructorului că lucrările vor fi terminate până la sfârşitul lunii iulie.

„Am discutat cu constructorul, care m-a asigurat că la sfârşitul lunii iulie va fi finalizat acest proiect şi va putea fi dat în trafic. Asta cu un singur amendament, şi aş vrea să nu fiu interpretat greşit: dacă vor continua ploile în ritmul în care au fost în ultima perioadă, adică peste 35 de zile de ploi, bineînţeles că va avea o problemă”, a mai spus Răzvan Cuc.

Potrivit CNAIR, la finalul lunii mai, lucrările pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva erau finalizate în proporţie de 96%.

Ministrul Transporturilor a vizitat, joi, şi şantierele de pe autostrada Sebeş-Turda, unde i-a dat un nou ultimatum constructorului de pe lotul 2: să găsească, în termen de două săptămâni, antreprenori cu care să poată lucra, pentru a finaliza construcţia până la sfârşitul anului.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania