fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘPiramida cuantică "Davidoni", cea care poate contracara efectele rețelei 5G va fi...

Piramida cuantică „Davidoni”, cea care poate contracara efectele rețelei 5G va fi prezentată la Salonul de invenții de la Timișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Piramida cuantică „Davidoni”, care le aparţine timişorenilor Ciprian şi Ioan Davidoni, şi care contracarează efectele reţelei 5G, potrivit celor doi, va fi prezentată La Salonul Internaţional de Invenţii şi Inovaţii „Traian Vuia”, care se desfăşoară la Timişoara în perioada 12-14 iunie, la eveniment participând cercetători din şase ţări, cu peste 300 de exponate inovative.

„Ne prezentăm la Salon cu produsul nostru de top, piramida cuantică. Avem prototipul care este acum în procesul de producţie şi sperăm ca în două-trei săptămâni să fie lansat oficial pe site-ul nostru. Este produsul care va contracara efectele reţelei 5G. Este concepută pentru a fi pusă în orice locaţie, locuinţă sau care se poate purta în buzunar. Armonizează toate cele 27 de straturi de aur din organismul nostru, care au fost eliminate în urma unor calamităţi gen Cernobâl”, a explicat inventatorul Ciprian Davidoni, citat de Agerpres.

Inventatorul Ioan Davidoni susţine că piramida cuantică este un vârf al creaţiei tehnice marca „Davidoni”, iar cei care au studiat-o o numesc „regina produselor cuantice Davidoni”, pentru că are trei surse de energie sau de captare a energiei din cosmos.

„Piramida conţine trei game de pietre preţioase pe care le amplificăm cu metale nobile care stau la baza piramidei. În interior avem granule cuantice care pot capta şi emite. Toate pietrele preţioase captează, amplifică şi emit această energie măsurabilă cu aparatura aflată în comerţ. Cea de-a treia sursă de energie a piramidei este în pereţii ei, unde am introdus aur şi argint. Produsul nostru este unic în lume, până la ora actuală. Piramida poate neutraliza radioactivitatea, electrosmogul, vibraţiile şi armonicile pe o rază de 200 de metri în aer şi 400 de metri în apă”, a detaliat Ioan Davidoni.

Cei doi inventatori, tată şi fiu, au fost contactaţi înainte de deschiderea Salonului de la Timişoara de reprezentanţi ai NASA şi de la North Rock (SUA), care vor să ia cantităţi mai mari de piramide cuantice Davidoni pentru un studiu mai aprofundat.

„Poluarea, poluarea electromagnetică, reţeaua GSM, ruterele wireless şi tot ceea ce generează ioni pozitivi ne slăbesc imunitatea organismului. Scăderea ionilor negativi, care ne hrănesc organismul, scade rezistenţa noastră şi simţim oboseala”, au menţionat cei doi inventatori.

Creatorii piramidei cuantice „Davidoni” apreciază că produsul este atât de performant, încât în următorii 50 de ani nu va putea fi „modernizat”, pentru că locul de unde provin componentele este unul cu calităţi deosebite, din România, pentru care cei doi inventatori au făcut peste un milion de măsurători timp de 25 de ani. 

Sursa: Agerpres

Credit foto: davidoni.ro – Produse Magnetice

Articole recente

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

De vizitat la Cluj | Expoziție de fluturi, la Grădina Botanică

Astăzi se deschide expoziția de fluturi la Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.

Nu-i mai satură Dumnezeu! Un președinte de Consiliu Județean prins în flagrant cu o șpagă de 1,25 milioane de lei

Banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii, după ce acesta i-ar fi primit în restaurant.

Mai multe articole de același fel

Deschiderea anului universitar 2023-2024, sub genericul „StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!”

Campusul Universității Politehnica Timișoara, care în acest an împlinește 100 de ani de la inaugurare, s-a animat vineri, 22 septembrie 2023, încă de dimineață, cu ocazia festivității de deschidere a anului universitar 2023-2024