fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDBărbat din Nușeni, șocat de o descoperire făcută în curtea gospodăriei sale!...

Bărbat din Nușeni, șocat de o descoperire făcută în curtea gospodăriei sale! Ploile au scos la iveală oseminte umane

Publicat în

spot_img
spot_img

Descoperire șocantă în curtea gospodăriei unui localnic din comuna Nușeni, județul Bistrița-Năsăud! În urma precipitațiilor abundente căzute în ultima perioadă, acesta a descoperit mai multe fragmente osoase. Bărbatul a sunat la 112, iar în urma cercetărilor s-a dovedit că oasele sunt de origine umană și au o vechime de aproximativ 60 de ani. Polițiștii iau în calcul inclusiv o crimă.

Luni, 17 iunie, un bărbat din Nușeni a sesizat faptul că în curtea locuinței, în urma precipitațiilor,  în seara de 16 iunie a.c., au ieșit la suprafață mai multe fragmente osoase, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Se pare că, oasele ar aparține unei persoane de peste 20 de ani și au o vechime de circa 60 de ani.

La fața locului, polițiștii și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud au găsit mai multe fragmente osoase, de origine umană, cu un grad ridicat de degradare. La o primă examinare, s-a stabilit faptul că fragmentele osoase ar avea o vechimea de 50-60 ani și ar aparține unei persoane cu o vârstă de peste 20 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Fragmentele de oseminte au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare. Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă.

Ioana Pop

Articole recente

Politica românească, un adevărat “Dejun pe iarbă”

Ultimele săptămâni de erori imputate altora (a se citi “politică”), prezentate abundent prin intermediul tuturor mijloacelor de comunicare în masă, ne transformă pe noi, românii, în adevărați “voyeuri” ai unui tablou plin de atâta nesimțire babilonică încât până și celebrul Eduard Manet ar fi fost încurcat dacă ar fi fost solicitat să transpună în artă aceste realități halucinante

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Még a keresztyén lelkekben is ágaskodik az indulat, amikor a kommunizmus áldozatainak a millióira gondolnak. Pedig tudjuk nagyon jól, hogy a krisztusi embert nem ragadhatják el az érzelmei.

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Mai multe articole de același fel