fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDBărbat din Nușeni, șocat de o descoperire făcută în curtea gospodăriei sale!...

Bărbat din Nușeni, șocat de o descoperire făcută în curtea gospodăriei sale! Ploile au scos la iveală oseminte umane

Publicat în

spot_img
spot_img

Descoperire șocantă în curtea gospodăriei unui localnic din comuna Nușeni, județul Bistrița-Năsăud! În urma precipitațiilor abundente căzute în ultima perioadă, acesta a descoperit mai multe fragmente osoase. Bărbatul a sunat la 112, iar în urma cercetărilor s-a dovedit că oasele sunt de origine umană și au o vechime de aproximativ 60 de ani. Polițiștii iau în calcul inclusiv o crimă.

Luni, 17 iunie, un bărbat din Nușeni a sesizat faptul că în curtea locuinței, în urma precipitațiilor,  în seara de 16 iunie a.c., au ieșit la suprafață mai multe fragmente osoase, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Se pare că, oasele ar aparține unei persoane de peste 20 de ani și au o vechime de circa 60 de ani.

La fața locului, polițiștii și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud au găsit mai multe fragmente osoase, de origine umană, cu un grad ridicat de degradare. La o primă examinare, s-a stabilit faptul că fragmentele osoase ar avea o vechimea de 50-60 ani și ar aparține unei persoane cu o vârstă de peste 20 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Fragmentele de oseminte au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare. Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă.

Ioana Pop

Articole recente

Excremente de şoareci și alimente expirate, găsite de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor în cantina unui liceu din Timişoara

În urma controlului au fost date o amendă în valoare de 15.000 de lei şi un avertisment.

România a avut, şi în luna februarie, cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei din UE

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a scăzut în luna februarie până la 2,8%, de la un nivel de 3,1% în ianuarie, însă România este, pentru a doua lună consecutiv, ţara cu cea mai ridicată inflaţie din blocul comunitar.

Ce au pățit doi adolescenți de 14 și 17 ani care au căzut cu mașina într-un lac din Alba

Autoturismul a fost extras din lac cu sprijinul reprezentanţilor Primăriei Roşia Montană.

Mai multe articole de același fel