Descoperire șocantă în curtea gospodăriei unui localnic din comuna Nușeni, județul Bistrița-Năsăud! În urma precipitațiilor abundente căzute în ultima perioadă, acesta a descoperit mai multe fragmente osoase. Bărbatul a sunat la 112, iar în urma cercetărilor s-a dovedit că oasele sunt de origine umană și au o vechime de aproximativ 60 de ani. Polițiștii iau în calcul inclusiv o crimă.

Luni, 17 iunie, un bărbat din Nușeni a sesizat faptul că în curtea locuinței, în urma precipitațiilor,  în seara de 16 iunie a.c., au ieșit la suprafață mai multe fragmente osoase, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Se pare că, oasele ar aparține unei persoane de peste 20 de ani și au o vechime de circa 60 de ani.

La fața locului, polițiștii și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud au găsit mai multe fragmente osoase, de origine umană, cu un grad ridicat de degradare. La o primă examinare, s-a stabilit faptul că fragmentele osoase ar avea o vechimea de 50-60 ani și ar aparține unei persoane cu o vârstă de peste 20 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Fragmentele de oseminte au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare. Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania