Trei maşini au fost avariate în Reşiţa, după ce bucăţi din acoperişul unui bloc au fost smulse de vânt şi au căzut peste autoturisme. Pompierii au mai intervenit pentru îndepărtarea altor bucăţi de acoperiş desprinse în urma vijeliei.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, intervenţia pompierilor militari a fost solicitată la Reşiţa, miercuri, pentru degajarea unor elemente de acoperiş care au fost desprinse de vânt pe două străzi.

În ambele cazuri a fost afectată o suprafaţă de 100 de metri pătraţi din acoperiş.

„Pe str. Petru Maior elementele de construcţie căzute au avariat 3 autoturisme. Pompierii militari au intervenit pentru degajarea elementelor din acoperiş care stăteau să cadă şi pentru asigurarea zonei”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Mai multe localităţi din judeţ s-au aflat, în intervalul orar 15.05-16.00, sub avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale, grindină, frecvente descărcări electrice şi vijelie.

În urmă cu doar câteva zile, o altă furtună puternică s-a înregistrat la Reşiţa, iar zeci de elevi, părinţi şi profesori au fost abandonaţi în ploaie mai mult de o oră, în timpul unei serbări care a avut loc la Grădina Zoologică, pentru că niciunul dintre angajaţi nu a avut cheie să deschidă clădirea administrativă. În urma incidentului, directorul a demisionat.

Sursa: Mediafax

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania